Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a fost validat. Oficiul Registrului Comerțului Gorj a validat luni, 22 iulie, noul Consiliu de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, după cum a anunțat managerul Sorin Boza la un post local de televiziune. “Oficial avem un Consiliu de Supraveghere începând de astăzi. Îl așteptăm să se întrunească și să recuperăm împreună timpul pe care l-am pierdut”, a spus Boza. Noul CS a fost votat de acționari pe 1 iulie, dată la care s-a speculat că noul consiliu va revoca Directoratul CE Oltenia, din care face parte Sorin Boza.

Propunere: Școală doar de dimineață în Gorj. Toți elevii din Gorj să învețe doar dimineața. Este o schimbare pe care și-o propune conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj. Marcela Mrejeru vrea să discute cu autoritățile locale și să caute spații suficiente astfel încât toți elevii să meargă la școală doar dimineața și să se renunțe la programul de după-amiază.

Gorj Domino: Fostul șef al Direcției Agricole Gorj, trimis în judecată cu averea sub sechestru. Dan Tănăsescu, director executiv în cadrul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Gorj, a fost trimis în judecată de DNA Craiova pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi fals în declaraţii. Potrivit unui comunicat al DNA transmis luni, în perioada octombrie – decembrie 2018, Dan Tănăsescu a pretins şi a primit de la patru persoane suma totală de 7.800 lei, în schimbul realizării demersurilor necesare obţinerii, de către acele persoane, a subvenţiei pentru programul „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate”.

Impact în Gorj: Scandal la ședința Consiliului Local Săcelu. O localnică din comuna Săcelu a venit la ședința Consiliului Local și i-a luat la rost pe reprezentanții primăriei și pe consilieri. Femeia a filmat momentul și l-a postat pe Facebook. Aceasta a acuzat că reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj i-ar fi luat cei trei copii în mod abuziv. „În ce comună am ajuns să trăim, plină de hoți!? Domnul primar împreună cu secretara și domnul de la Social au făcut niște acte false asupra copiilor mei. Este inadmisibil așa ceva și este ceva strigător la cer! Acea doamnă a intrat mi-a spart ușa și mi-a luat copiii într-un mod abuziv. Este strigător la cer ce a ajuns domnul Jurebie să facă! Astăzi a venit la mine acasă și mi-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări că nu o să se lase până nu o sa scoată și fetiței mele celei mici certificat de handicap. Nu este posibil așa ceva!“ a postat femeia pe Facebook.

Gorjeanul: Mure gorjenești, în marile magazine din București, dar și în Occident! Producția de mure din această vară se anunță a fi una foarte bună, doi dintre cei mai mari producători din județ declarând că aproape întreaga cantitate va fi vândută în Capitală sau chiar la export, pe piețe din Occident. Ionel Burtea are la Țicleni una dintre cele mai mari plantații de acest gen, în anii trecuți el reușind să își convingă părinții să renunțe la culturile de grâu și porumb pentru muri. Afacerea începută acum câțiva ani pe o suprafață mică de teren ocupă în prezent hectare bune, iar producția este una nesperat de mare. După ce în anii trecuți a inventat vinul din mure, pentru a valorifica producția de fructe nevândute, acum, împreună cu un asociat, Burtea investește într-un depozit de refrigerare la Cojani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here