Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Pandurii Târgu-Jiu, exclusă din campionatul Ligii 2. Decizie șoc în Liga 2 luată, joi, de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. Clubul Pandurii Târgu-Jiu a fost exclus din campionat, dar gorjenii au anunţat deja că vor cere suspendarea deciziei la TAS, având termen zece zile pentru a ataca decizia federaţiei. Clubului Pandurii Târgu-Jiu i s-a respins din nou certificarea pentru acest sezon de Liga 2 și, astfel, a fost exclus din campionatul ligii secunde. Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 10 zile de la comunicare și e definitivă și executorie pe plan intern, acesta fiind și motivul pentru care echipa Pandurii nu este programată să joace duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul, în etapa a 7-a.

Impact în Gorj: Răbdarea prefectului Pistol, pusă la încercare de inspectorul ISJ Maria Cochină. Prefectul județului este foc și pară pe conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Cosmin Pistol este nemulțumit de comunicarea pe care o are cu inspectorul general și spune că dacă Maria Cochină nu își schimbă strategia de lucru, va cere demiterea sa. “Există o problemă pe partea de comunicare. Am avut discuții cu doamna inspector general și aplicat și pe un ton mai ridicat. Aștept conformarea din partea dânsei, răbdarea are limită. A intrat într-o horă mai mare cu mai multe instituții care se ocupă de gestionarea situației Covid. Eu încă mai am răbdare. Atunci când comunică o face prost. Nu aștept să fiu acaparat de sistem, reacționez. Dacă situația nu se va schimba, voi face anumite propuneri către minister. Sper să nu fie cazul să propun demiterea dânsei. Vom avea un raport de control, iar dacă se vor găsi probleme în zona de management, vom face și acest lucru”, a spus prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Gorjeanul: Deputatul Elvira Șarapatin: ,,Am fost victima unei înscenări! Nu am făcut niciun accident”. Parlamentarul PSD, Elvira Șarapatin, a avut prima sa declarație publică în urma accidentului rutier în care a fost implicat în luna iunie a acestui an. Deputatul a explicat motivul pentru care a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect, incident care i-a pătat imaginea, în condițiile în care nu a lovit pe nimeni. ,,Nu am comentat niciodată despre acest așa-zis accident. Am fost sfătuită să nu reacționez, să nu ies cu declarații, până în momentul în care cei abilitați să se pronunțe o vor face. Din punct de vedere al omului politic, probabil, am greșit. Deoarece era cazul să reacționez și să spun că accidentul în cauză nu a existat. Nu am lovit pe nimeni”, a spus Elvira Șarapatin la un post local de televiziune. ,,Nu a existat un accident rutier în acea zi, a fost doar o înscenare. Este cazul să știe lumea că eu am fost linșată mediatic pentru că eu nu am răspuns presei, asta pentru că am fost sfătuită juridic să tac”, a completat deputatul.

Gorjonline: Aurel Popescu a demisionat din funcția de președinte al PSD Târgu Jiu. În cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Gorj, care a avut loc joi seara, Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu, a demisionat din funcție. S-a luat act și de demisia președintelui PSD Motru, Dorin Hanu. Locul lui Aurel Popescu la PSD Târgu-Jiu a fost luat de Cristinel Rujan, fostul prefect de Gorj, viitor vicepreședinte al Consiliului Județean și consilier județean în noul mandat, în timp ce fostul ocupant al postului a devenit președinte executiv la organizația municipală. Cosmin Morega, noul primar de Motru, este noul președinte al PSD Motru, iar Aurel Vamvu al PSD Crasna. De asemenea, Romulus Bîldea a preluat șefia PSD Telești odata cu noul mandat de primar al localității.

antabuse

Comment here