Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Liderul PSD Gorj vrea să afle detalii despre planul de restructurare a CEO: „Secret sau discret, dar să știm și noi”. Deputatul Mihai Weber, președintele Partidului Social-Democrat Gorj, vrea să afle de ce planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia nu are caracter public ci este ținut la secret. În acest sens, parlamentarul de Gorj i-a adresat o interpelare ministrului Economiei și Energiei, Virgil Popescu. „Pentru că oamenii vor să știe (și au dreptul să știe) cât de mult le vor fi afectate viețile în urma punerii în practică a Planului de restructurare și decarbonare pentru CE Oltenia, i-am adresat o interpelare ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, în cadrul căreia am solicitat niște răspunsuri clare, în scris, cu privire la motivul pentru care acest document este ținut secret și numărul angajaților care își vor pierde locul de muncă, în urma implementării acestui Plan de restructurare”, a precizat Mihai Weber.

Impact în Gorj: Romanescu a anunțat cine va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu- Jiu. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu,  a anunțat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni de televiziune cine va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu. „Nu există la momentul acesta decât o singură opțiune, Pro România și, ca să fiu deschis, Gabriel Coica va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu Jiu. ca să fie cărțile date pe față. Gabriel Coica a demonstrat că poate fi un partener corect pentru viitparea guvernare locală de la Târgu Jiu și va fi singura mea opțiune, ca să închid orice altă speculație. Nu există nicio altă variantă. După discuțiile pe care le-am avut cu domnul Alin Văcaru și cu Gabriel Coica“, a spus Romanescu.

Pandurul: Director liberal, cu coronavirus. Panică la PNL Gorj. Directorul societății de transport în comun din municipiul Târgu-Jiu, Transloc SA, a fost declarat pozitiv la testul Covid. Mihai Paraschiv se află în izolare la domiciliu împreuna cu familia sa. Mihai Paraschiv spune că nu are idee cum a de a reușit să se contamineze: ”Nu știu cum m-am contaminat. Nu am făcut nimic neobișnuit față de alte zile. Sunt acasă 14 zile, izolat cu familia, nu am posibilitatea să stau separat. Depășim momentul”, a spus Paraschiv, adăugând că starea sa de sănătate este una bună.

Angajații care l-au ajutat pe șeful Apelor la pensiune, audiați la Poliție. Problemele par să nu se mai termine pentru directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj. După amenzile uriașe pe care le-a primit de la inspectorii de muncă, Alexandru Buduran va trebui să dea cu subsemnatul și la Poliție. Oamenii legii au intrat deja pe fir și au cerut mai multe documente. Au ridicat deja acte atât de la ITM, cât și de la SGA, iar angajații prinși muncind la pensiunea lui Buduran urmează să fie audiați.

Gorjonline: Directoarea Școlii Gimnaziale Bengești-Ciocadia și-a dat demisia la presiunea primarului! Edilul își vrea finul în funcție. Doina Marica, numită în funcția de director al Școlii Gimnaziale Bengești-Ciocadia, începând cu data 1 septembrie, și-a dat demisia din funcție. Demisia a fost impusă de un scandal iscat de primarul comunei, Victor Geogia, care vrea să-și impună pe această funcție propriul fin, Ionuț Paul Nicola. Din acest motiv ar fi pus presiune pe directoarea unității de învățământ să demisioneze, lucru care s-a și întâmplat.

buy chantix

antabuse

Comment here