Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Liberalii au ieșit în stradă pentru Romanescu. Marcel Romanescu a câștigat detașat al doilea mandat de primar la Târgu-Jiu, asta în timp ce PNL a pierdut în Gorj alte localități, inclusiv municipiul Motru. “Am făcut istorie azi la Târgu Jiu. PSD în patru ani are timp să se reorganizeze, dar are și timp să se desființeze ca formațiune politică la Târgu Jiu. Nu va mai câștiga alegerile la Târgu Jiu niciodată”, le-a spus Romanescu oamenilor adunați să îi aplaude reușita. Numărătoarea voturilor continuă, dar primele rezultate arată că pe locul al doilea, destul de departe, a fost candidatul PSD, Ciprian Florescu, iar pe al treilea Luminița Popescu de la Pro România.

Buget rectificat. Pierderi mult mai mari la CE Oltenia decât se estimase! Rectificare de buget la Complexul Energetic Oltenia. Veniturile companiei au fost serios afectate în acest an, pandemia de coronavirus ducând la o scădere semnificativă a consumului de energie electrică, mai ales în prima parte a anului. Șefii companiei au trimis deja propunea de rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul în curs către Ministerul Economiei și Energiei. Așadar, compania energetică estimează că va înregistra pierderi de 1,13 miliarde de lei, mult mai mari față de bugetul aprobat de Guvern pe 15 aprilie. Atunci, compania prognoza o pierdere de 830 de milioane de lei.

Gorjeanul: Rezultate parțiale: PSD a obținut nouă primării noi în Gorj și a menținut alte câteva zeci. Scrutinul de duminică a fost fructuos pentru social-democrații conduși de Mihai Weber. PSD are noi primari la Telești, Stănești, Bolboși, Tismana, Prigoria, Ciuperceni, Ionești și Padeș și în municipiul Motru și noi mandate la Glogova, Runcu, Târgu-Cărbunești, Scoarța, Brănești, Crasna, Bărbătești, Negomir, Baia de Fier, Bălești. PSD a pierdut comuna Jupânești, noul edil fiind de la Pro România. PSD a câștigat patru orașe, Țicleni, Bumbești-Jiu, Tismana și Târgu-Cărbunești, iar PNL trei. Opt noi primării au fost câștigate la Telești, Stănești, Bolboși, Tismana, Prigoria, Ciuperceni, Ionești și Padeș. PMP câștigă la Stoina, Pro România la Jupânești și la Bustuchin. PNL își menține primăriile de la Rovinari, Turceni, Novaci, Cîlnic.

Impact în Gorj: Criminal condamnat și încătușat după 10 ani de la comiterea faptei. Felix Dianu, de 45 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a fost condamnat definitiv pentru că în urmă cu 10 ani și-a ucis prietenul din cauza unei femei, fosta soția a acestuia. Bărbatul a primit o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru omor calificat. Sentința a fost dată de Curtea de Apel Craiova. Cazul a fost denumit „Elodia2“ deoarece trupul victimei sale, Daniel Nistor, nu a fost găsit vreodată de către oamenii legii. Polițiștii l-au găsit, după ce condamnarea a fost emisă de instanța de judecată, și l-au încarcerat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here