Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Colegiul Tehnic Mătăsari intră în scenariul roşu. Secretarul şcolii, depistat cu COVID-19. Colegiul Tehnic Mătăsari a intrat în scenariul roşu, după ce secretarul unităţii de învăţământ şi un elev au fost depistaţi pozitiv la testul de COVID-19. Mai mulţi profesori, care au intrat în contact cu aceştia, au fost izolaţi la domiciliu. Măsura a fost luată duminică, 20 septembrie, de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

Negrea, repus în funcţie de instanţa de judecată. Constantin Negrea a revenit pe funcţia de director executiv adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Gorj. Acesta a contestat decizia de înlocuire din funcţie şi instanţa de judecată i-a dat, vineri, câştig de cauză. În primăvara acestui an, Negrea a fost schimbat din funcţia deţinută, de directorul adjunct, ca urmare a constatării de către Agenţia Naţională de Integritate a unei stări de incompatibilitate. Acesta a ocupat simultan funcţia de director general al APIA Gorj şi pe cea de expert tehnic judiciar.

Gorjonline: Deputatul Văcaru a scăpat de carantină! Judecătorii au anulat decizia DSP. Judecătoria Târgu-Jiu a admis, duminică, cererea deputatului Alin Văcaru prin care a contestat măsura carantinării. Magistrații au anulat decizia emisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, în urmă cu cinci zile. ”Dispune încetarea măsurii carantinării, instituită asupra petentului de către intimată, începând cu data pronunţării prezentei sentinţe”, se arată în minuta Judecătoriei Târgu-Jiu. Parlamentarul a scris, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, că stă în izolare forțată și a clamat că mai mulți candidați ai partidului pe care-l conduce sunt șicanați. ”Constat, în acest final de campanie, că Pro România (echipa, candidații etc.) deranjează atât de mult apele unora încât au început șicanările. Eu stau în izolare forțată, deși am ieșit negativ la testare!!!…”, a scris deputatul pe Facebook.

Pandurul: Ce spune Cioloș despre secretizarea planului de restructurare a CE Oltenia. Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia a ajuns la Comisia Europeană pentru aprobare, dar pentru opinia publică este secret. Europarlamentarul USR-PLUS Dacian Cioloș, președinte al grupului Renew Europe și fost comisar european, spune că instituțiile europene nu impun secretarizarea unor astfel de documente decât în cazul în care implică politici concurențiale. “Eu nu știu ca o instituție precum Comisia Europeană să ceară secretizarea vreunui document. Lucrurile acestea cred că ar trebui să le clarifice guvernul sau cel care a elaborat planul. În general, în chestiunile care sunt legate de politica de concurență, acolo sunt într-adevăr anumite elemente care nu sunt făcute publice până nu au aprobare de la comisie. Dar, nu cred că este cazul pentru acest plan de restructurare”, a spus Cioloș, sâmbătă, la Târgu Jiu, unde a venit să susțină candidații alianței la alegerile locale.

Gorjeanul: Accident pe linia feroviară Jilț Sud-Dragotești! Bărbat cu picioarele tăiate, salvat de șeful de manevră. Un accident a avut loc, sâmbătă noaptea, pe linia de cale ferată a CE Oltenia, în apropiere de punctul de încărcare cărbune de la Jilț Sud. Un tren al CFR Marfă, deservit de salariați ai CEO, a fost implicat într-un accident soldat cu o victimă. Mai precis, trenul a trecut peste picioarele unui cetățean din Runcurel, care dormea pe calea ferată, în stare de ebrietate. Victima a fost salvată tot de partida de manevră, chiar șeful acesteia făcându-i garou la picioare ca să nu piardă sânge până la venirea ambulanței.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here