Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Un nou video șocant: O fetiță de 8 ani, bătută de două tinere. Un nou filmuleț revoltător cu violențe între copii din județul Gorj a apărut în spațiul public. De această dată victima este o fetiță din Motru, care a fost pălmuită de alte două tinere din aceeași localitate. În urma verificărilor au fost identificate bătăușele. Incidentul s-a petrecut, sâmbătă, în centrul municipiului Motru. ”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate ca având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. Acesta este cel de-al patrulea filmuleț cu violențe de o cruzime rară, în care protagoniștii principali sunt copii.

Impact în Gorj: Întâlnire între șefii de instituții pentru combaterea violenței juvenile. Municipiul Târgu-Jiu a devenit cunoscut la nivel național, în ultima perioadă, în mod negativ prin cazurile de violență juvenilă. Trei cazuri, în care victime sunt minori, sunt cercetate de polițiști. Autoritățile vor să combată acest fenomen și s-au întâlnit, marți după-amiază, în cadrul unei ședințe organizate de  Consiliul Județean Gorj. ”În contextul extinderii în mod îngrijorător a cazurilor grave de delincvență juvenilă și a fenomenului de  bullying în rândul minorilor,  este necesară stabilirea unui Plan integrat de acțiune în care să fie conexate toate activitățile inițiate în acest sens de entitățile implicate. Concluziile acestui demers vor fi comunicate public în cel mai scurt timp iar măsurile adoptate vor fi extinse la nivelul județului Gorj” se arată într-un comunicat de presă.

Pandurul: Încă 30 de zile de arest pentru fiul judecătoarei din Novaci. Mihai Dafinescu, tânărul de 25 de ani din orașul gorjean Novaci, care, în luna august, a lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul faptei, a primit încă 30 de zile de arest preventiv. Femeia, de 52 de ani, a murit atunci sub ochii fiului ei de 16 ani, care a rămas acum în grija unui unchi, tatăl lui murind și el acum câțiva ani. Dosarul a fost preluat de Parchetul General, Dafinescu fiind fiul unei judecătoare. Acesta a mai fost implicat în scandaluri din care a scăpat.

Casa de Pensii Gorj are un nou director. Este vorba despre Daniela Negoiță, director adjunct. Cea care a condus instituția până în prezent, Ioana Talău, a decis să se retragă și să meargă la pensie. Director economic al Casei Judeţene de Pensii Gorj, Ioana Talău, a fost numită cu delegaţie director executiv al instituţiei, în anul 2015. Instituția de la Gorj a rămas fără director după ce Rodica Ghimiş a ieşit la pensie după mai bine de 30 de ani de activitate, iar în urmă cu un an s-a stins din viață din cauza unui accident vascular cerebral.

Gorjonline: Tutunaru, candidatul Pro România la Primăria Motru, CERCETAT PENAL pentru DELAPIDARE! Cristinel Tutunaru, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Motru, a fost cercetat penal, în urmă cu câțiva ani, pentru comiterea infracțiunii de delapidare. Potrivit unor surse judiciare, acesta a supraevaluat unele lucrări, din calitatea de președinte al unei asociații de proprietari din Motru. Aceleași surse susțin că, Tutunaru a scăpat de dosar, încă din faza de urmărire penală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, după ce a achitat prejudiciul, așa că procurorii i-au aplicat doar o amendă administrativă. Tutunaru e susținut pentru poziția de primar de omul de afaceri motrean Mihai Râmescu, cel care și-a scos angajații în fața complexului comercial, la finele lunii trecute, atunci când liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut o vizită la Motru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Sunt mâhnit de presa locală și de cea națională, asta înseamnă să fii deputat și să ști că copilul tău are COVID-19 și tu părinte să îl lași să se ducă la școală.
    Acum noi părinți și copii noștri ne-au izolat DSP – ul. dacă era un om de rând ce e întâmplă cu noi, cu siguranță eram amendați sau mai știu eu ce.
    Rușine familiei Văcaru Alin pentru ca sa întâmplat la generala Sf. Nicolae și la clasa a8aa, de-asta sfidezi lgea fiindcă ești deputat la pro – România și nu-ți pasă.

Comment here