Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Scandalul copiilor bătăuși continuă. “Mă duc la școală și îi împușc pe toți”. Scandalul pornit de la o filmare în care o fetiță de 13 ani este umilită, bătută și scuipată de mai multe fete este departe de a se stinge. Poliția a verificat conturile de socializare ale copiilor implicați și a descoperit alte filmulețe. Pe contul băiatului care a filmat cazul cu fetița pusă în genunchi a fost găsită o filmare mai veche, de când avea probabil 10-11 ani, în care acesta le explică prietenilor cum se încarcă un pistol. Arma pare a fi una reală, iar poliția face cercetări să afle dacă băiatul putea avea acces la un astfel de obiect. Copilul se aude pe filmare spunând “Pistol, pistol, să moară mama, mă duc la școală și îi împușc pe toți”. Este cel de-al treilea filmuleț intrat în atenția poliției în ultimele două zile, primele două fiind cu fetițe bătute.

Afișe electorale pe copacii din pădure. Afișe electorale ale candidatului PMP la Consiliul Județean Gorj au fost lipite inclusiv pe copacii din pădure. Un reprezentant al ecologiștilor gorjeni a făcut sesizare la Biroul Electoral Județean. „Nicolae Davițoiu și PMP Gorj sfidează natura, pădurea de la Țicleni este noul Panou Electoral al lui Davițoiu”, a acuzat Valeriu Peptenatu. Sesizarea a ajuns la Biroul Electoral de Circumscripție Țicleni. Reprezentanții acestuia au mers la fața locului și au constatat că afișele electorale cu pricina nu se află pe raza de competență a circumscripției Țicleni, ci a celei din Dănești, motiv pentru care au respins contestația.

Gorjonline: Opt localități din Gorj vor începe școala în scenariul galben. Majoritatea şcolilor din judeţul Gorj începe şcoala în scenariul verde. Este vorba de 62 de localităţi cu  participare zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie. Opt localități din județ sunt în scenariul galben. Este vorba despre Schela, Bâlteni, Cătunele, Plopșoru, Dragotești, Samarinești, Mușetești și Mătăsari. Scenariul galben presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, dar şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie. Din fericire, nicio localitate din Gorj nu este în scenariul roșu, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi /lecţii online.

Gorjeanul: Pacient decedat, plimbat timp de aproape cinci ore cu ambulanța între spitalele din Gorj. Zeci de telefoane, discuții cu comisiile COVID din Târgu-Jiu și București, o ambulanță ținută pe loc aproape cinci ore, membrii unui echipaj de ambulanță cu medic care au stat îmbrăcați în echipament COVID tot atâtea ore și un medic coordonator de la SJA Gorj epuizat de discuții sterile și fără rost care puteau fi evitate, dacă cei implicați ar fi știut măcar puțină legislație. Totul, pentru un decedat COVID, adus cu elicopterul SMURD pe stadionul din Târgu-Cărbunești, de la Vâlcea, duminică la ora 15.40, care a făcut stop cardiac în timpul transportului aerian. Pacientul nu a fost primit însă de CPU Târgu-Cărbunești, cele două doctorițe de gardă solicitând ambulanței să ducă bolnavul spre ATI Târgu-Cărbunești, unde i s-a declarat decesul. După mai multe ore în care ambulanța a plimbat decedatul de la un spital la altul, mortul a fost oprit la Spitalul 700, dar nu deține nici măcar acum un certificat de deces.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here