Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Fată snopită în bătaie în Târgu-Jiu. Pagina de Facebook „Stop Bully Romania“ a postat o filmare în care o fată este lovită cu brutalitate de alte patru fete, umilită și înjurată. În postarea publicată se arată că oribila întâmplare a avut loc în Târgu-Jiu. „Acest incident a avut loc în Târgu-Jiu, în data de 05.09.2020. Dacă știe cineva mai multe despre caz și ne poate oferi câteva informații despre agresoare și victimă“. Poliția s-a autosesizat în legătură cu acest caz. ”Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu-Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“ a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Gorjeanul: Reglări de conturi cu săbii și cuțite în cartierul Meteor. Acțiune în forță sâmbătă, în jurul orei 16.00, în cartierul Meteor, din municipiul Târgu-Jiu. Polițiști, jandarmi, polițiști locali au blocat strada care intră în cartier, în apropierea stației meteo, după ce au fost anunțați că mai mulți romi din cartierul Obreja au venit înarmați în Meteor pentru o reglare de conturi. Conduși de Sandocan, romii din Obreja aveau săbii și cuțite, ei prezentându-se astfel la o familie din Meteor care nu și-ar fi plătit la timp banii luați cu camătă. Romii vizați de reglarea de conturi au anunțat însă poliția.

Postul de șef al Corpului de Control al CEO, scos la concurs! Pesedistul Biriboiu, executat. CE Oltenia organizează, pe data de 18 septembrie, concurs pentru ocuparea postului de șef al Corpului de Control al companiei. Postul este ocupat până atunci de Adrian Biriboiu, fost liberal, în prezent candidat PSD la Primăria Turceni. Adrian Biriboiu conduce Corpul de Control al CEO de circa doi ani, după ce Dorin Ioana a părăsit funcția. Pe 2 septembrie, CEO a anunțat însă că postul va fi scos la concurs pe 18 septembrie, între timp ocupantul postului schimbând culoarea politică, el trecând la PSD după ce primarul Cristina Cilibiu a schimbat partidul.

Pandurul: Peste 7.000 de candidați la alegerile din Gorj. Nu mai puțin de 7.266 de candidați s-au înscris în Gorj pentru alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie. În bătălia electorală au intrat și 25 de candidați independenți, doi dintre ei luptând pentru un post de primar. Teoretic, gorjenii au în față o ofertă bogată, dar mulți dintre candidați nu sunt la primul test electoral. Funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj este disputată de către nouă candidați. În acest an, votul este uninominal. Pentru cele 32 de mandate de consilieri județeni s-au depus în total 396 de candidaturi. În urmă cu patru ani, cinci partide au intrat în Consiliul Județean, dar pe atunci nu existau Pro România sau USR PLUS. Pentru funcția de primar „se bat” 405 candidați. În competiție s-au înscris și doi independenți. Este vorba de Ionel Nigel (Târgu Cărbunești) și Florin Anuțoiu (Prigoria).

Gorjonline: Pistol pune destituirea primarului de Albeni în mâna secretarului primăriei. Prefectul de Gorj, Cosmin Petrișor Pistol, a oferit un răspuns scris la solicitarea prin care i se cerea destituirea primarului de Albeni, trecut de la UNPR la PNL, pe modelul aplicat edilului sectorului 2 din capitală, Robert Negoiță. Acesta susține că îl va destituit pe primar dacă secretarul Primăriei face actele necesare. Prefectul Pistol a primit două cereri de destituire a primarilor trecuți la alte partide politice. Una îl privește pe primarul de Albeni, Ionuț Stan, care și-a depus candidatura pentru PNL. În loc sa dea ordinul de destituire, prefectul anunță că are nevoie de un referat al secretarului Primăriei Albeni în care să se motiveze de ce se cere schimbarea edilului local. Dacă s-ar aplica legea, primarii de Albeni, Drăguțești, Turceni, Ionești, Bumbești-Jiu, Crasna și Bălești și-ar pierde mandatele.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here