Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Drumul Expres, de interes și pentru candidatul PSD de la Craiova. Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, se consultă cu fostul ministrul Lia Olguța Vasilescu în vederea dezvoltării unor proiecte comune, benefice celor două județe. “Împreună cu viitorul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, am avut o serie de discuții în Bănie despre proiectele comune în turism și nu numai. Sunt investiții blocate acum de Guvernul Orban, dar împreună am găsit soluții pentru a le relua”, a declarat Ciprian Florescu. Realizarea Drumului Expres Târgu Jiu – Filiași este extrem de importantă, atât pentru autoritățile din Gorj cât și pentru cele din Dolj. Este un proiect comun, despre care vorbesc candidații PSD de la Târgu-Jiu și Craiova.

Gorjonline: Prefectului de Gorj i se cere destituirea primarului de Albeni. Motivul invocat este că Ionuț Stan că a schimbat partidul din care făcea parte la începutul mandatului. Edilul și-a depus candidatura din partea PNL la Biroul de Circumscripție Albeni, fapt care poate atrage după sine destituirea din funcție pe modelul primarului Robert Negoiță din capitală.

Șefa Serviciului de Asistență Socială a Primăriei Târgu-Cărbunești, confirmată cu COVID 19! Era membră în Biroul Tehnic al Circumscripției Electorale, aflăm din aceeași publicație. Angela Stoican, șefa Serviciului de Asistență Socială Târgu-Cărbunești a ajuns, miercuri seară, la Spitalul Rovinari, după ce a chemat o salvare pe motiv că se simțea rău. Cu o zi înainte, salariatei primăriei i se făcuse rău la locul de muncă, solicitându-i șoferului primăriei, Octavian Florea, să o ducă acasă pe motiv că nu mai poate sta pe picioare. Angela Stoican a fost internată în Secția Medicală a Spitalului Rovinari, unitate unde i s-a făcut testul COVID iar, joi dimineață, a fost confirmată pozitiv. Conducerea primăriei din Târgu-Cărbunești a decis după aflarea veștii că doar un singur salariat din instituție ar fi luat contact cu acesta și a fost trimis în izolare la domiciliu.

Pandurul: O lege nouă ar scăpa CE Oltenia de biserici și cimitire. Ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, vrea să fie modificată legea prin care Parlamentul a interzis Guvernului, pe o perioadă de doi, vânzarea participaţiilor deţinute de stat la companii. El spune că activitatea multor companii va fi blocată, pentru că sunt societăți, între care și Complexul Energetic Oltenia, care dețin active sociale de care nu mai au nevoie și pe care nu le pot vinde. CE Oltenia are în patrimoniu active sociale în valoare de zeci de milioane de lei, care nu îi folosesc deloc în activitatea de producție, unele dintre ele rezultate în urma strămutării unor vetre de sat, cum ar fi biserici sau cimitire. Compania a încercat să scape de unele dintre obiective și să le preda, cu titlu gratuit, comunităților locale, dar s-a lovit de refuzul acționarilor.

Gorjeanul: Foc pus la mașina unui om de afaceri din Bîlteni! Bărbatul acuză interlopi din Rovinari care s-ar fi răzbunat pe el pentru neplata taxei de protecție. Proprietarul unui local situat în centrul comunei Bîlteni și-a găsit una dintre mașinile deținute, incendiate. Este vorba despre o dubiță pe care acesta o avea parcată pe raza localității. Posesorul mașinii a reclamat la poliție incidentul, iar în cauză s-a constituit dosar penal pentru distrugere, deocamdată cu autor necunoscut. Patronul păgubit Petre Petec a declarat la poliție că ,,interlopi” din Rovinari, aceiași care i-au cerut o taxă de protecție de 200 de euro, cu două săptămâni în urmă, ar fi autorii faptei petrecute miercuri noaptea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here