Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Trei magistrați, în cursa pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj! Trei magistrați au intrat în competiția pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj: Cristina Mihaela Ciobanu, prim-procuror adjunct al instituției, delegată în funcția de prim-procuror, de la data de 15 iulie a.c., până la ocuparea acesteia prin concurs, procurorul Sorin Gabriel Tomoiu, șef Secție urmărire penală și procurorul Lavinia Mariana Ilie. Pentru funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a optat doar procurorul Camelia Caragea, cea care conduce instituția din 2017. Curios este că poziția vacantă de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu nu a fost râvnită de niciun procuror gorjean. Magistrații intrați în competiție vor susține, în această lună, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor pentru care optează, iar în final, la începutul lunii octombrie, trebuie să participle la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Impact în Gorj: Paraschiv vrea dividendele Transloc! ” Nu îi ajung cele 72 de miliarde de lei vechi de la bugetul local, mai vrea încă 1,2 miliarde de lei vechi”. Conducerea Transloc se plânge că este sabotată de Consiliul Local Târgu Jiu. Directorul Mihai Paraschiv cere ca dividendele să rămână la dispoziția societății pe care o conduce pe motiv că vrea să achiziționeze autobuze second hand. Majoritatea din Consiliul Local nu mai crede, însă, în povestea spusă de director după ce la ultimele afirmații Paraschiv s-a încurcat în calcule. “Domnul Mihai Paraschiv nu mai este director la Transloc în această perioadă, este membru al PNL și un om foarte apropiat al primarului încă în funcție, Marcel Romanescu. El nu face altceva acum, decât campanie electorală. (…) Cheltuirea banului public de către Mihai Paraschiv este deja o bagatelă pentru acest individ. Este cât se poate de mare greșeala pe care a făcut-o Marcel Romanescu angajându-l” a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Gorjonline: Motrenii i-au plătit sporuri „gospodarului PSD” Hanu ca și cum ar fi lucrat în adâncul pământului – 174.000 de lei. În cele trei mandate, fostul primar PSD Dorin Hanu a intentat șase procese împotriva Primăriei Motru pentru obținerea de diverse sporuri: de mobilitate, de solicitare neuropsihică, de confidențialitate, de dispozitiv, de vechime, premii lunare și premii anuale. Așa zisele drepturi speciale pentru menținerea sănătății fostului edilul și sporul pentru condiții vătămătoare grele în care a susținut că lucra sunt alte sume stoarse din bugetul comunității, adică din buzunarul motrenilor, de către Hanu, în total, 174.082 de lei. Pe cele mai multe dintre acestea nu le-au nici măcar angajații din subteran!

Pandurul: Vor dreptate! Protest împotriva judecătoarei din Novaci și a fiului acesteia. Zeci de cetățeni din orașul Novaci s-au strâns, marți, pentru un protest de o oră. Oamenii cer dreptate în cazul femeii ucise de fiul judecătoarei Elena Dafinescu. Nefericitul eveniment s-a petrecut în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, atunci când tânărul a lovit-o în plin cu mașina pe Florentina, o femeie de 52 de ani. ”Vrem dreptate”, ”Judecată Dreaptă” ori ”Corupția ucide” au fost mesajele pe care oamenii le-au strigat. Protestul s-a desfășurat în curtea fratelui victimei, participând 49 de persoane. Revoltați pe cele întâmplate, localnicii vor ca magistratul să-și dea demisia din funcția pe care o deține, iar fiul acesteia să plătească pentru fapta comisă. Fratele femeii ucise, Constantin Dumitru, a declarat că a fost căutat de membrii familiei Dafinescu pentru a-i oferi o anumită sumă de bani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here