Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Elevii din Târgu-Jiu și Motru vor face școală prin rotație. Școlile din cele două municipii din Gorj nu sunt pregătite să primească toți elevii, în perioada de pandemie. Datele de până acum arată că doar elevii din clasele primare, a VIII-a și a XII-a vor merge zi de zi la școală, iar ceilalți prin rotație. Se va întâmpla asta la Târgu Jiu și Motru, dar și în unele orașe. Analiza nu este finalizată și nici decizia luată. Numărul de infectări cu noul coronavirus a mai scăzut în Gorj, dar nu se știe ce va fi până pe 14 septembrie, când este prima zi de școală. Abia pe 7 septembrie, autoritățile vor avea niște date în baza cărora să decidă unde va începe școala pe scenariul verde.

Ancheta la ISJ Gorj. Cine a dat subiectele! Mai multe fotografii cu subiectele de la Bacalaureat, de la proba de miercuri, au ajuns pe internet, pe grupuri de socializare consacrate acestui examen. Pe imagini se poate vedea indicativul centrelor de examen, printre acestea și un centru din Gorj. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a demarat o anchetă. Miercuri s-a desfășurat ultima probă scrisă a Bac-ului, cea la alegere a disciplinei, în funcție de profil și specializare. Primele rezultate vor fi afișate în data de 2 septembrie.

Gorjeanul: COVID-19: Mii de contracte de muncă suspendate, în Gorj. Din luna martie de când în România a fost instituită starea de urgență pentru două luni de zile, ce a continuat cu starea de alertă care este menținută și în prezent, mii de gorjeni s-au ales cu contractele de muncă suspendate, fie că vorbim de contracte încheiate pe perioadă nedeterminată ori cele pe perioadă determinată. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, la ora actuală, la nivelul județului mai sunt active 72.108 contracte de muncă, însă mii de angajați și-au pierdut joburile de la debutul pandemiei provocate de noul coronavirus în România.

Vin alegerile, vine și asfaltul în comuna cu un singur kilometru de drum reabilitat. Un singur kilometru de drum comunal asfaltat! Cu asta „se laudă” în prag de alegeri autoritățile locale din comuna Samarinești. Între timp, sătenilor le este promis din nou asfaltul. Autoritățile locale au scos la licitație lucrările de modernizare a drumurilor din întreaga comună, investiția fiind de peste 21 de milioane de lei.

Impact în Gorj: Au ratat meciul dintr-o prostie. Un singur jucător de la Pandurii confirmat cu Covid-19. Direcția de Sănătate Publică le-a interzis, vineri, Pandurilor să se deplaseze la București pentru meciul de sâmbătă cu Metaloglobus după ce șapte jucători, dintre componenţii lotului, au ieșit pozitivi la testul de coronavirus, iar în cazul altor doi jucători rezultatele au fost neconcludente. S-a luat decizia unei noi testări care a fost programată sâmbătă dimineaţă, între timp jucătorii pozitivi fiind izolaţi de restul lotului conform prevederilor normelor în vigoare prevăzute de protocolul medical. În aceeași zi, pe seara au venit și rezultatele. Surpriză însă, doar un junior a fost testat pozitiv fiind internat la Spitalul din Cărbunești. Din informațiile Impact în Gorj, conducerea clubului Pandurii a efectuat o testare care ar arăta dacă ai fost sau nu infectat cu Covid-19, nu dacă virusul este în organism.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here