Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Dramă în familia băiatului rămas orfan. “Ce-i spun eu copilului? El știe că mama lui este la spital”. Fratele femeii decedate în accidentul de miercuri seara face declarații sfâșietoare cu privire la tragicul eveniment. Un apel la 112 avea să anunțe un accident rutier pe raza orașului Novaci din Gorj. După verificările efectuate s-a constatat faptul că vinovat se face fiul unei judecătoare, Mihai Dafinescu. După comiterea faptei, tânărul nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat, ci a fugit de la locul accidentului. Femeia se deplasa împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani, pe marginea drumului, fără a avea habar că este urmărită de moarte. Gorjeanca a fost spulberată de tânărul în vârstă de 25 de ani, murind în scurt timp la spital. Fratele femeii a vorbit despre acest lucru și s-a arătat extrem de revoltat pentru faptul că nu se ia nicio măsură, mai ales că nu este pentru prima dată când fiul judecătoarei are probleme cu legea.

Proces cu greutate. CE Oltenia plătește avocați cu zeci de mii de lei. Complexul Energetic Oltenia are nevoie de specialiști pentru a face față unui proces cu miză mare. Compania vrea să achiziționeze, prin negociere, servicii de consultanță juridică, asta deși plătește o armată de juriști. CE Oltenia pune la bătaie mai bine de 40 de mii de lei pentru aceste servicii. Contractul presupune elaborarea unui raport de analiză a opțiunilor juridice ale companiei, după ce Curtea de Apel Craiova a decis, anul trecut, anularea hotărârii AGA din septembrie 2013, prin care Complexul Energetic Oltenia a preluat grupurile pe gaze de la Chișcani, județul Brăila, printr-o procedură de dare în plată.

Gorjonline: S-a declanșat BOMBARDIERU’ girat de Ponta și Văcaru! „MNR Mondialul”: «De astăzi înainte poate mai văd un articol cu mine pe acest site!». Omul girat de către deputatul Alin Văcaru şi organizaţia judeţeană a Pro România pentru a candida la funcția de primar al comunei Săulești a trecut la amenințări, după ce Gorjonline.ro l-a menționat într-un articol printre ”ciudații” care participă la alegerile de la finele lunii viitoare. Ion Pîrvuțu a trimis câteva mesaje pe contul de pe Facebook al publicației on-line, în care spune că articolul a fost comandat , iar cei care au făcut asta vor plăti scump și cerea ștergerea de urgență a acestuia, ”până nu se complică situația”. Pe scurt, Ionel Pîrvuțu, alias ”MNR Mondialul”, are 41 de ani și candidează la funcția de primar al comunei Săulești, susținut de Pro România. La descrierea sa de pe facebook scrie că a absolvit ”Școala vieții” și că e ”propriul angajat”.

Impact în Gorj: Finanțare pentru un drum județean. Consiliul Județean Gorj a reușit să strecoare pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții și reabilitarea unui drum județean, DJ 671. Investiția vizează consolidarea sistemului rutier dar și realizarea de piste pentru bicicliști și trotuare. În urma solicitării transmise de Consiliul Județean Gorj  către Compania Națională de Investiții, obiectivul „Reabilitare drum judeţean 671, ce traversează localităţile (DN 67D) Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, Județul Gorj” a fost inclus în lista-sinteză de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS),  aprobată prin ordin de ministru în data de 19.08.2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here