Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: LISTA propusă de PSD pentru Consiliul Local Târgu-Jiu. Alături de nume importante din politică și administrație, precum fostul prefect Ciprian Florescu, candidatul la funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu, actualul viceprimar, Aurel Popescu și senatorul Florin Cârciumaru, fost edil al orașului timp de 16 ani, cei de la PSD propun pe lista de consilieri locali patru medici, o farmacistă, trei profesori, doi ingineri, un avocat, oameni de afaceri și șefii unor structuri importante în viața urbei. Printre ei, kinetoterapeutul Tiberiu Tătaru, neurologul Creola Enoiu, chirurgul Grigore Udrescu și medicul Ramona Hortopan. În plus, pe listă apar profesorii Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”, Daniel Mocioi, directorul Colegiului Național ”Ion Mincu” și Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv. Pe locuri eligibile se regăsesc și artistul plastic Armand Landh și avocatul Eduard Lădaru, dar și managerul Departamentului Tehnic Producție din cadrul Aparegio SA, Mihai Gherghe, precum și șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor, Luis Popa. Lista e completată cu inginerii Petrișor Popeangă și Claudiu Licuriceanu, precum și cu consilierii în exercițiu Nicolae Predescu, Ion Butan și Dorin Pârcălăboiu.

Gorjeanul: 4 victime în urma accidentului cu ambulanța SAJ Mehedinți care transporta un pacient COVID. Reprezentanții ISU Gorj au fost solicitat să intervină  pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ambulanței și pacientul.

Pandurul: Licitația care viza noi șefi la CE Oltenia, anulată. Complexul Energetic Oltenia a anulat licitația privind achiziționarea de servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere și a membrilor Directoratului. Deocamdată nu se știu motivele anulării licitației la numai o zi de la anunțarea ei. CE Oltenia oferea 110.000 de lei fără TVA pentru aceste servicii. Firmele de recrutare aveau termen până pe 25 august să depună ofertele. Se dorea recrutarea a șase supraveghetori și a cinci membri în Directoratul companiei. Cel mai probabil, licitația va fi reluată, având în vedere că mandatele unor directori și ale supraveghetorilor vor expira în acest an.

Impact în Gorj: O importantă firmă italiană, în discuții pentru a-și muta sediul în incinta Parcului Industrial Bumbești-Jiu. O societate italiană ar putea să-și mute sediul în incinta Parcului Industrial Bumbești-Jiu. Firma, care activează în domeniul construcțiilor, poartă discuții cu conducerea parcului. Suprafața de teren de care are nevoie pentru a-și desfășura activitatea este de aproximativ 7.000 metri pătrați. Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Bumbești-Jiu, a precizat că există o hală care nu poate fi utilizată pe acest teren, dar în cazul în care negocierile se vor finaliza, imobilul va fi demolat pe cheltuiala Parcului. O fabrică de confecții va începe să funcționeze de săptămâna viitoare. Aceasta a preluat un spațiu lăsat liber de o altă fabrică de confecții, care și-a închis porțile din cauza pandemiei de COVID-19. Aproximativ 40 de persoane vor ajunge să lucreze aici.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here