Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Vili Pasăre se desparte de PSD cu un mesaj plagiat. Primarul din Dragotești, Vili Pasăre, s-a alăturat echipei PNL, a transmis primarul liberal din Motru, Gigel Jianu. A fost cel de-al doilea primar care a trecut, luni, de la PSD la PNL, după cel de la Turceni. Vili Pasăre nu a răspuns la telefon pentru a confirma informația, care la prima vedere părea un fake-news, câte vreme mesajul cu care acesta se desparte de PSD este aproape identic cu cel al Cristinei Cilibiu de la Turceni. Informația a fost însă confirmată pe pagina de socializare de primarul liberal din Motru.

Zece ani de pușcărie pentru că s-a dat drept medic. Sentință grea pentru un gorjean care a păcălit mai mulți bătrâni dintr-un oraș de pe malul Dunării, Brăila. Bărbatul din Cărbunești s-a dat drept medic și a primit sume importante de bani pentru rudele sau prietenii pensionarilor care, chipurile, aveau nevoie urgentă de intervenții chirurgicale după ce ar fi suferit un banal accident casnic. Tânărul se află în arest preventiv încă de la Crăciun, fiind condamnat recent, în primă instanță, la peste 10 ani de închisoare.

Impact în Gorj: Scandal între soția primarului din Urdari și contracandidatul de la PNL. Femeia a ieșit cu o scândură la consilierul liberal. Soția primarului PSD al comunei Urdari a ieșit cu o scândură și cu o piatră la contracandidatul liberal, care se afla în mașină și îl urmărea pe edilul care conducea autoturismul Primăriei. Incidentul a avut loc vineri, 7 august, și a fost transmis „live“ pe Facebook de către rivalul politic. Consilierul liberal Bebe Tauru se afla la volanul mașinii sale când l-a observat pe primarul localității Urdari, Mihai Calotă, care circula cu mașina de serviciu către casă. Bebe Tauru a pornit în urmărirea lui și a ajuns până în apropierea locuinței edilului. Numai că, în fața casei se afla soția primarului Calotă, care și-a ieșit din minți atunci când l-a văzut pe consilierul liberal. Femeia a luat o piatră și o scândură și s-a îndreptat către mașina acestuia. A urmat un dialog aprins între cei doi și nu au lipsit chiar cuvintele și semnele obscene. Primarul Mihai Calotă susține că este hărțuit  și înjurat mereu de contracandidatul său și a anunțat că va depune o plângere penală.

Gorjeanul: Un antreprenor din Prigoria schimbă viața localnicilor în bine, din propriul buzunar. Pare incredibil, dar este doar realitatea creată de un tânăr antreprenor din comuna Prigoria, care a decis că poate îmbunătăți viața consătenilor săi, punând umărul la realizarea unor proiecte comunitare, pe care le-a suportat din veniturile sale proprii. Cătălin Claudiu Bogdan, de 34 de ani, din Dobrana, comuna Prigoria, este cel care, în ultimul an, a reușit, fără ajutorul administrației locale, să îngrădească cimitirul satului Bucșana, a făcut donații consistente către trei biserici din comună, a balastat un drum comunal, a acoperit mai multe fântâni din localitate, a nivelat un teren de fotbal pentru copii, a pus becuri pe stâlpi, la cererea cetățenilor, și nu a uitat să ofere o floare, de 8 Martie, femeilor din Prigoria. Cătălin Claudiu Bogdan este acum candidat Pro România la Primăria Prigoria.

Gorjonline: Mândria Motrului! Cum a fost așteptată ACASĂ tânăra care a ABSOLVIT facultatea din Londra în top 10. Mândria municipiului Motru, Delia Ionete, cea care a reușit să absolve cursurile universității City University of London cu onoruri reușind astfel să se claseze în top 10, a fost așteptată acasă de toată familia cu flori și cadouri. Aceasta a venit acasă chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani, iar familia a așteptat-o cu o mulțime de cadouri, flori și un tort. Întreaga surpriză a fost filmată de una din persoanele prezente și postată de tânăra absolventă pe contul personal de socializare. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here