Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: PANICĂ LA Târgu-JIU! FOCAR de COVID-19 la cea mai mare FABRICĂ DE PÂINE din oraș. Patru angajați ai fabricii de pâine Vel Pitar SA au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2, au declarat surse medicale. Direcția de Sănătate Publică Gorj a demarat deja o anchetă epidemiologică la compania de panificație, după ce primul angajat a fost depistat pozitiv, în urmă cu două zile. Deocamdată, nu s-a luat o decizie privind internarea celor patru salariați, aceștia fiind izolați la domiciliu. Compania Vel Pitar SA a decis să-și testeze salariații, la un laborator privat, pentru a depista dacă aceștia sunt infectați cu COVID-19. În urmă cu două zile, rezultatul testelor a arătat că unul dintre angajați era confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În cursul zilei de marți, alți trei salariați ai fabricii de pâine din Târgu-Jiu au fost anunțați că sunt infectați cu COVID-19. Potrivit surselor citate, pentru moment, nu s-a luat decizia internării în spital a celor patru salariați și au fost izolați la domiciliu, fiind asimptomatici.

Adjunctul șef Sector Știucani, confirmat cu coronavirus! O parte din echipă este izolată. Încă un caz de coronavirus la CE Oltenia. Este vorba despre adjunctul șef Sector Știucani care a fost depistat cu covid și spitalizat la Târgu-Cărbunești. Cazul a fost confirmat la finalul săptămânii trecute. În rândul angajaților este panică, deoarece doar o parte din echipă a fost izolată.

Pandurul: Spitalul Covid din Gorj nu are medic infecționist. Situație complicată la spitalul Covid din județul Gorj. Nu există un medic infecționist. Oficialii unității medicale sunt în discuții cu doi specialiști, dar aceștia ar putea ajunge la spital cel mai devreme în luna septembrie. Până atunci, pacienții sunt tratați de medici care au alte specialități. Managerul unității, Constantin Tîrziu, a explicat că pacienții sunt tratați de medici care au alte specialități. Cu toate aceste, bolnavii nu ar fi avut de suferit. Au primit tratament și, potrivit statisticilor spitalului, peste 70% dintre persoanele internate cu Covid la Târgu-Cărbunești s-au vindecat.

Lovitură pentru CE Oltenia. Sentință casată, proces reluat de la zero. Victorie în instanță pentru firma de apartament din Constanța, cea prin intermediul căreia Complexul Energetic Oltenia exporta cărbune în Serbia în anul 2015, în timpul mandatului lui Laurențiu Ciurel. După câteva luni de la parafarea contractului cu BVA Coal, CE Oltenia a decis rezilierea lui și reținerea garanției de bună execuție, de 780.000 de euro. Firma constănțeană a cerut imediat în instanță restituirea instrumentelor de plată reprezentând contravaloarea garanţiei, adică şapte bilete la ordin a câte 443.600 lei şi unul de 354.880 lei. În vreme ce șefii CE Oltenia spuneau că BVA nu a preluat cantitatea de cărbune din contract, de 1,2 milioane tone de cărbune, cerând să execute garanția, cei de la firma constănțeană acuzau compania că nu a avut capacitate de livrare la granulația din contract. Cum-necum, CE Oltenia a pierdut procesul la Tribunalul Gorj, instanța obligând societatea să restituie garanția. Ulterior, CE Oltenia a câștigat procesul la Curtea de Apel Craiova, în noiembrie 2018. Firma constănțeană a mers mai departe și a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. După patru ani de începerea judecății în Gorj, BVA Coal obține casarea sentinței de la Craiova și rejudecarea cauzei. Sentința este definitivă.

Impact în Gorj: Carierele din zona Rovinari, la un pas de blocaj. Carierele care aprovizionează cu cărbune termocentrala Rovinari sunt în pericol de a intra într-un blocaj din cauza lipsei fronturilor de lucru. Această situație a apărut pentru că în ultimii ani nu s-au mai făcut exproprieri. Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia(SMEO), a declarat că a purtat o discuție cu președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia pe această temă și a fost asigurat că vor fi emise hotărâri de guvern.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here