Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Directorul economic de la DGASPC Gorj depistat cu COVID-19, acuzat că nu purta mască de protecție. Directorul general adjunct economic al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a fost depistată cu COVID-19. Este primul caz de infectare din aparatul propriu. Femeia a ajuns, joi seara, la spital cu temperatură.  ”Ne-a expus pe toți. A refuzat să poarte mască tot timpul, chiar și pe perioada stării de urgență. Avem circulare venite de la ANPDC, forul nostru tutelar din Ministerul Muncii, prin care se instituie obligația purtării măștilor, avem planuri de intervenție pentru respectarea măsurilor de protecția și inclusiv ea a făcut un asemenea plan pe serviciile dumneaei. A dat un exemplu negativ și celorlalți angajați, care nu au purtat nici ei mască“, a spus o angajată din cadrul DGASPC Gorj, care a preferat să-și păstreze anonimatul. Lucian Zălog, directorul adjunct al DGASPC Gorj,  a precizat, însă, că directorul general economic a respectat normele de protecție. „Nu este adevărat că nu a purtat mască în timpul programului. Dacă nu ar crezut în existența virusului nu s-ar fi dus să efectueze testul la un laborator privat. A purtat mască și este o persoană responsabilă. A avut temperatura de 37,5. Și-a făcut testul pe banii dumneaei. S-au achiziționat materiale de protecție și dezinfecție. Până acum nu a fost trimis nimeni în izolare” a declarat Zălog.

Gorjonline: Întregul complet de la Curtea de Apel Craiova, care a anulat trecerea la faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, cercetat de Secția Specială. Completul C4 A de la Curtea de Apel Craiova care s-a pronunțat în dosarul nr.4036/95/2016/a45 privind trecerea de la procedura de insolvență la cea de faliment la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, anulând sentința Tribunalului Gorj din 27 noiembrie 2011, s-a ales cu dosar penal. Mai exact, în urma unei plângeri, judecătorii din acel complet sunt cercetați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție. Din data de 20 iulie, magistrații din Bănie care s-au pronunțat în acel dosar, respingând trecerea clubului din procedura de insolvență în cea de faliment, sunt cercetați penal. Decizia magistraților a uimit, asta deoarece Tribunalul Gorj a dat trecerea la faliment a clubului, pentru că datoriile în luna decembrie 2019 erau, conform Consulting Company IPURL, formate din masa credală (datorii înainte de deschiderea procedurii de insolvență de 26.915.246 lei) și datorii curente (după procedura de insolvență de 7.665.255 lei). În loc să scadă aceste debite, Pandurii a acumulat noi datorii. În total, clubul are 34.580.511 lei, adică peste 7,2 mil. Euro datorii, la 3 decembrie 2019.

Pandurul: Capotă pierde din nou, dar îi face probleme și lui Vienescu. Decizii importante în instanță pentru fostul și actualul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Gigel Capotă a reușit să anuleze dispoziția de numire în fruntea spitalului a economistului Dumitru Vienescu, posibil pe un viciu de procedură, dar nu a mai obținut nimic altceva. În instanță, Capotă a mai cerut anularea acordului privind încetarea înainte de termen a contractului de management și reintegrarea sa pe post, cu plata drepturilor salariale aferente, dar solicitările i-au fost respinse. La Gorj, Capotă a pierdut toate procesele prin care a încercat revenirea pe post. Acesta a solicitat, în primă fază, suspendarea executării celor două dispoziții emise de președintele Consiliului Județean Gorj, dar a pierdut definitiv procesul. Ulterior, a deschis un nou proces pentru anularea acestor dispoziții și a solicitat strămutarea procesului la o altă instanță din țară. Curtea de Apel Craiova a fost de acord cu cererea sa și a mutat procesul la Mehedinți.

Gorjeanul: Sabin Popescu, candidatul PPU-SL la Consiliul Județean Gorj. După o pauză de 11 ani, Sabin Popescu, fostul președinte al Partidului Conservator Gorj, a revenit în politică. Spune că a făcut pasul spre PPU-SL dezamăgit de ce se întâmplă în politica românească, văzând însă acest partid drept o soluție pentru doctrina social-liberală pentru care acesta spune că a militat încă din 2002. Sabin este al treilea,, Popescu” candidat la Consiliul Județean Gorj, care vrea să pună umărul la relansarea acestui județ, după Cosmin Popescu și Iulian Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here