Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Scandal și amenințări cu moartea între liderii romilor din Târgu-Jiu! Consilierul Bobu, reclamat la poliție. Acuze extrem de grave între liderii romilor din Târgu-Jiu, după ce Alin Vasile Bobu, consilier pe problemele romilor la Instituția Prefectului Județul Gorj, le-ar fi promis mai multor familii nevoiașe din comunitate că va interveni la autoritățile locale pentru a obține terenuri pe care să-și construiască case într-un cartier al orașului. La un moment dat, s-a speculat că Bobu ar fi perceput bani de la acele familii, aspect menționat și de primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, într-o postare pe o rețea de socializare, în care a făcut unele clarificări cu privire la această situație și a menționat că Bobu ”a pornit o campanie de dezinformare, promițând cetățenilor de etnie romă bucăți de teren în zona Pandurașul”. Din acel moment, Alin Bobu și apropiații săi din Partida Romilor au început să-l amenințe pe Novak Bonculescu, președintele filialei județene a Alianței pentru Unitatea Romilor, cel care a devoalat ”afacerea”. Bonculescu a făcut denunț la poliție în legătură cu amenințările ”clanurilor” romilor care i-au transmis că-i vor da foc la case și mașini și îi vor ucide pe cei din familia sa.

Gorjeanul: Competiție acerbă pentru șefia Tribunalului Gorj! Patru magistrați, înscriși în cursă. Patru judecători vor susține, peste câteva zile, concurs pentru ocuparea funcției de președinte al Tribunalului Gorj, după ce al doilea mandat al magistratului Radu Gheorghe, la conducerea instanței, s-a încheiat deja pe 15 iulie a.c.. Concursul s-a decalat din cauza pandemiei de COVID-19, altfel, potrivit calendarului inițial, rezultatele finale trebuiau publicate din 8 iulie. Laura Mihaela Sarcină, actualul vicepreședinte al instanței, Gheorghe Constantinescu, președintele secției penale, Remus Ionescu, judecător în cadrul aceleiași secții și Cristina Celea, judecător în cadrul secției Contencios Administrativ și Fiscal sunt magistrații care s-au înscris în cursa pentru șefia Tribunalului Gorj. Aceștia vor susține, vineri, 24 iulie a.c., la Consiliul Superior al Magistraturii, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de președinte al Tribunalului Gorj, iar la începutul lunii viitoare vor avea de susținut o testare scrisă privind managementul comunicare și resursele umane, rezultatul final al concursului urmând să fie făcut public pe 12 august.

Impact în Gorj: Veniturile uriașe încasate de la stat de familia unui deputat de Gorj. Familia deputatului PSD de Gorj, Elvira Șarapatin, a realizat anul trecut, conform declarației de avere, venituri în cuantum de peste 442.000 de lei, aproximativ 91.000 de euro. Cea mai mare parte a banilor a venit din bugetul statului, sub formă de pensii și salarii. Deputatul a înregistrat venituri din salariul de parlamentar de peste 131.000 de lei. Elvira Șarapatin cumulează, lângă salariul de deputat, și pensie de fost cadru didactic, care s-a ridicat anul trecut la valoarea de peste 31.000 de lei. Soțul parlamentarului primește o pensie specială, pentru că a activat ca judecător. Suma încasată anul trecut s-a ridicat la aproximativ 278.000 de lei. Familia deputatului PSD are în conturi peste 46.000 de euro, 100.000 de lei și titluri de stat la Trezorerie de 300.000 de lei.

Pandurul: Droguri vândute liceenilor. O lună de arest pentru traficanți. Unde se făceau tranzacțiile. Cei șapte tineri, reținuți sâmbătă după perchezițiile din Gorj, Dolj și Argeș, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Drogurile erau vândute, cu preponderență, adolescenților din Târgu-Jiu. Două rețele de traficanți acționau în același timp pe raza municipiului. Tranzacțiile aveau loc în cartierul 9 Mai, în imediata apropiere a unui liceu. „Marfa” era vândută la prețuri între 30 și 50 de lei/pliculețul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here