Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Cosmin Pistol, noul prefect de Gorj. Noul prefect de Gorj a fost numit, joi, în ședința de guvern. Este vorba despre Cosmin Petrișor Pistol, directorul executiv de la Direcția Economică din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Cristinel Rujan și-a încheiat activitatea de prefect al Gorjului, iar guvernul a luat hotărârea ca Pistol să fie la cârma Prefecturii Gorj. Rujan și-a dat demisia în urmă cu aproximativ două săptămâni, afirmând că cei de la centru au trimis în mod abuziv Corpul de Control de nenumărate ori la Palatul Administrativ de la Târgu Jiu.

PNL a validat candidatul de la Gorj. Iulian Popescu, candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Gorj, a fost validat de conducerea centrală. Decizia a fost luată în Biroul Național al formațiunii politice, conform unui comunicat de presă. Acesta se va confrunta cu Cosmin Popescu, actualul șef al instituției, care va candida din partea PSD. Liberalii nu au reușit să obțină susținerea altor partide pentru Iulian Popescu. ”USR și PMP au ales alt drum, dar Iulian Popescu rămâne singura variantă pentru învingerea PSD la alegerile locale din Gorj”, se arată în comunicatul liberalilor.

Gorjonline: Bărbat infectat cu COVID-19, externat cu branula în mână și plin de sânge! 11 cadre medicale de la Spitalul Târgu-Cărbunești, cercetate disciplinar! Un bărbat infectat cu COVID-19 a fost externat, la cerere, după zece zile de spitalizare din Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, cu branula în mână și cu un bandaj plin de sânge. Familia bărbatului spune că, deși acesta fusese testat pozitiv de două ori, a dorit să se externeze, numai că, a fost trimis acasă cu ambulanța, ”fără documente la el, act de identitate, card de sănătate, bilet de externare, fără hainele pe care le-a avut la el, cu pantofii în mână și în pijamale, plin de sânge”. Conducerea spitalului a recunoscut incidentul, iar la nivelul unității medicale a fost declanșată o anchetă disciplinară în care sunt vizați medicul de gardă, medicul șef, asistentul șef, șase asistente și două infirmiere.

Impact în Gorj: Investiţie de 1.200.000 de lei la Parcul Industrial Bumbeşti-Jiu. Sistemul de alimentare cu energie electrică a Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu va fi modernizat. Consiliul Județean Gorj a alocat, în şedinţa de miercuri, 15 iulie, suma de peste 1,2 milioane de lei pentru această investiţie. În ultima perioadă, Parcul Industrial a rămas de mai multe ori fără energie electrică din cauza unor avarii. Energia electrică este asigurată în prezent de către Uzina Mecanică Sadu, dar tehnologia este învechită şi se produc frecvent defecţiuni din cauza umezelii. De fiecare dată, agenţii economici au fost nevoiţi să remedieze avaria pe cheltuiala lor.

Gorjeanul: Încă un salariat al Carierei Lupoaia are Covid-19! După vulcanizator, un lăcătuș mecanic a luat virusul. Un lăcătuș mecanic din Sectorul I al Carierei Lupoaia a fost depistat cu coronavirus. Salariatul este tot din Mehedinți, ca și vulcanizatorul internat la începutul acestei săptămâni. Maistrul și echipajul din care făcea parte salariatul de 52 de ani au fost trimiși acasă în izolare. Colegii de muncă spun că bărbatul de 52 de ani are probleme serioase cu plămânii și că se simte rău, motiv pentru care s-ar afla la Terapie Intensivă și pus la aparate. În rândul salariaților este panică, pentru că angajatul era navetist, venind zilnic de pe ruta Negoiești-Motru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here