Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Numărul romilor din Târgu-Jiu infectați se apropie de 100. Numărul persoanelor de etnie romă din cele două cartiere din municipiul Târgu Jiu care sunt infectate cu noul coronavirus se apropie de 100. Încă 19 persoane din Obreja și Meteor au fost internate, în unitățile spitalicești de pe raza județului. La Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești sunt internați cei mai mulți pacienți, 115, dintre care zece sunt la terapie intensivă. Dintre aceștia, o mare parte sunt persoane de etnie romă. „Cu pacienții de etnie romă ne înțelegem destul de greu. Primesc foarte multe pachete, și, apoi, ajung să arunce o mare parte din ce primesc. Am ajuns astfel, la depășiri mari în privința cantității de deșeuri pe care noi trebuie să le eliminăm“, a spus Constantin Târziu, managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești.

Gorjonline: LOVITURĂ! Schimbări surpriză la vârful CEO: Chircu, în locul lui Petroniu! Cine vizează postul lui Paraschivu. Noua organigramă a Complexului Energetic Oltenia a dat total peste cap calculele unor șefi cu proptele din cadrul companiei care au pus în mișcare toate mecanismele de putere și influență pentru a-și păstra funcțiile. După schimbarea lui Gheorghe Dobrițanu din poziția de director al Direcției Miniere, și a tuturor șefilor de cariere, urmează înlocuirea directorului tehnic al acestei structuri, Ion Paraschivu, post pentru care există deja, la această oră, cel puțin trei competitori. Cea mai surprinzătoare numire însă este cea a lui Sorin Chircu pe postul de director de investiții, ocupat de opt ani de Ion Petroniu. În cursa pentru funcția de director tehnic au intrat Mihail Dafinoiu, ex-directorul fostei EMC Motru, Ion Bălășoiu, inginer șef tehnic al fostei EMC Roșia-Rovinari și Florin Vosh inginer șef producție.

Gorjeanul: Belgienii au dat lovitura la Turceni. Afacere de milioane de euro. Producătorul de sisteme de gips-carton Siniat România, parte a grupului belgian Etex, anunță o cifră de afaceri de două ori mai mare în 2019 față de 2015, când a fost deschisă fabrica de la Turceni. Construcția fabricii a fost realizată în urma unei investiții inițiale de 50 milioane de euro, la care s-au adăugat, pe parcursul ultimilor patru ani, investiții de peste 2 milioane de euro. De la începerea operațiunilor de producție în 2015, fabrica de la Turceni a produs peste 100 de milioane de metri pătrați de gips-carton. În acest interval, unitatea de producție a contribuit la creșterea cifrei de afaceri a Etex Buidling Performance de la 28 milioane de euro în 2015, la 48 milioane de euro în 2019.

Pandurul: CE Oltenia a pierdut în fața echipei lui Ciurel. Complexul Energetic Oltenia a pierdut procesul deschis pe numele a patru foști directori. În ultima lună din 2018, CE Oltenia a deschis o acțiune pe rolul Tribunalului Gorj, obiectul procesului fiind „pretenții”, împotriva echipei de conducere de acum câțiva ani. Este vorba de fostul manager Laurențiu Ciurel și ex-directorii Ion Petroniu, Daniel Antonie și Aurel Medințu. „Respinge excepția inadmisibilității și excepția prescripției dreptului material la acțiune. Respinge acțiunea. Cu apel”, este sentința pe scurt a Tribunalului Gorj din 15 iulie. De fapt, acest proces a fost disjuns din dosarul în care nouă foști directori, inclusiv cei menționați mai sus, sunt chemați să dea explicații despre afacerea Vitol. Asta după ce un control ANAF a stabilit o pagubă adusă CE Oltenia de circa 700.000 de euro în urma contractului încheiat, în 2015, pentru achiziţionarea a peste 1,7 milioane de certificate de carbon de la firma privată Vitol.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here