Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Director revenit din exil. Alin Ionel Goleanu, adjunctul de la Finanțele Publice Gorj, a revenit cu serviciul în Târgu-Jiu. Goleanu fusese detașat, pe o perioadă de 6 luni, în Capitală, pe un post de conducere similar la Administrația Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii București. Nu a fost de acord cu plecarea și a cerut suspendarea detașării, dar a pierdut procesul. Ulterior, Goleanu a mai deschis o acțiune în instanță, de această dată pentru anularea ordinului șefului ANAF prin care a fost mutat cu serviciul la sute de kilometri distanță de casă. La sfârșitul lunii iunie, pe finalul „exilului”, Goleanu a aflat că judecătorii i-au admis cererea. Șefii Fiscului gorjean au fost schimbați din funcții la începutul anului. Directorul Marin Ciumag a fost detașat la Galați, dar în martie a câștigat procesul și a rămas pe funcție. Cei doi adjuncți au fost și ei înlocuiți. Constantin Șarapatin a fost schimbat cu Alin Popeangă, iar Alin Ionel Goleanu cu Cristi Tomescu.

Investițiile CE Oltenia, prezentate acționarilor. Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor fi informați, în ședința extraordinară din 13 august, despre planurile de investiții la carierele Lupoaia, Roșia și Tismana. La Cariera Lupoaia se intenționează demararea unor lucrări pentru menținerea capacității de 4.000 mii tone de cărbune/an. Studiul de fezabilitate întocmit stabilește cadrul de acțiune pentru următorii 9 ani cu privire la dezvoltarea investiției și activitatea de producție din Cariera Lupoaia. Cea mai mare carieră a CE Oltenia a rămas fără acord de mediu, după ce a fost contestat în instanță de un ONG de mediu, dar șefii companiei speră ca în luna august să obțină un nou acord de mediu.

Gorjeanul: Boza se laudă pe net că nu mai e șomer. Fostul manager multipremiat al Complexului Energetic Oltenia, rămas cu cererea de angajare la CEO în aer, se laudă, mai nou, că și-ar fi găsit serviciu! Interesant este că, Sorinel Boza își ține însă la secret angajatorul, scriind negru pe alb că acest aspect este confidențial. Culmea este că, Boza se arată, în schimb, disponibil să fie angajat în altă parte. Sorinel Boza a fost destituit din funcție pe 22 aprilie, stând peste două luni prin Gorj în speranța că, cei cărora le-a întins o mână de ajutor, vor face un gest de caritate, de asemenea, pentru el. În schimb, a primit de la respectivii doar o cameră de hotel, o mașină pentru deplasări și câteva mese gratis.

Gorjonline: Dezinfecție dispusă de la vârful CEO, la Cariera Lupoaia! Vulcanizatorul depistat cu COVID făcea pe taximetristul în Motru. Alertă la Cariera Lupoaia după ce marți dimineața s-a auzit că unul dintre vulcanizatorii unității a fost depistat cu coronavirus. Situația s-a discutat pe larg cu conducerea unității miniere și s-a anunțat la vârful companiei. Imediat, în unitatea minieră și în sectorul unde lucra angajatul din Mehedinți s-a făcut dezinfecție, salariații intrând în alertă când echipei unde lucra respectivul i s-a recomandat să rămână în izolare. Situația este însă mai gravă deoarece, spun salariați ai carierei, vulcanizatorul făcea pe taximetristul în timpul liber, în municipiul Motru. Angajatul CEO se află internat în spitalul din Orșova.

Impact în Gorj: Femeie nevăzătoare, ucisă într-un mod barbar chiar de fiul său. Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Licurici, a fost arestat preventiv, marți, de Tribunalul Gorj, pentru că și-a ucis cu sălbăticie propria mamă, în vârstă de 61 de ani. Femeia era nevăzătoare și fără apărare în fața fiului său violent. Crima s-a petrecut în locuința celor doi. Bărbatul era însoțitorul mamei sale și trebuia să aibă grijă de aceasta. În schimb, femeia era bătută frecvent de către fiul ei. Vasile Rafail a fost reținut preventiv și în luna februarie a anului trecut, într-un dosar aflat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești. Cristina Ciobanu, prim procuror interimar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a spus că victima a fost lovită și, apoi, strânsă de gât de către fiul său.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here