Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: SJU Târgu-Jiu, în topul spitalelor în care satisfacția pacienților nu există. Spitalul Județean de Urgență din Craiova, Spitalul Județean Târgu-Jiu și Spitalul Floreasca din București ocupă primele trei locuri într-un „top al rușinii”, realizat de Observatorul Român de Sănătate. Potrivit ONG-ului, pentru aceste spitale, gradul de satisfacție al pacienților nu contează, pentru că sub 0,1% dintre pacienții lor au completat la externare chestionare de feedback. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu au reacționat după apariția „topului rușinii”, precizând  că există chestionare de feed-back ale pacienților care sunt centralizate lunar. „Raportul mai sus menționat, emis de către Observatorul Român de Sănătate, care analizează condițiile pe durata internării și tratamentele efectuate în spital, se bazează pe completarea unui chestionar de satisfacție, de către pacient, la externare. Acest chestionar este transmis aleatoriu printr-o aplicație folosită integral de Ministerul Sănătății, aplicație la care SJU Târgu-Jiu nu are acces. Chestionarul este transmis pacientului în format electronic, pe baza datelor furnizate la internare, iar validarea lui presupune un răspuns la acesta”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Gorjonline: COMPLOT împotriva lui Florescu! Liderii PSD l-au impus deja candidat pe Rujan. Un nou sondaj comandat de liderii PSD Gorj pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu aruncă în aer organizația politică și acutizează tensiunile din rândul social-democraților. Sondajul a fost pus la cale, la finele săptămânii trecute, în separeul biroului unuia din liderii filialei județene, în prezența lui Cristinel Rujan, prefectul demisionar și a rectorului UCB, Sorin Purec, dar fără ca Ciprian Florescu să participe la discuții. Cu mult înainte ca Ciprian Florescu să fie desemnat, din partea PSD, ca și candidat pentru poziția de primar al Municipiului Târgu-Jiu, existau speculații care-l dădeau favorit pentru candidatură pe Cristinel Rujan, la acea vreme prefect al județului Gorj.

Impact în Gorj: Privilegii pentru cetățenii din zona centrală! Blocul în care locuiește primarul anvelopat cu bani de la buget. Autoritățile din Târgu-Jiu continuă acțiunea de anvelopare a blocurilor din oraș. Pentru schimbarea fațadelor se pun la bătaie 10 milioane de lei, bani din bugetul local. Din păcate investiția vizează tot zona centrală a orașului, cetățenii de la periferie fiind vitregiți de ani de zile în privința acordării a unui astfel de sprijin. 11 noi imobile din Târgu Jiu vor fi supuse unui proces de modernizare. Este vorba despre fațada care va fi refăcută prin anveloparea clădirilor. Printre blocurile ce urmează să fie modernizate se numără și cel al primarului Marcel Romanescu, situat pe strada Alexandru Vlahuță.

Pandurul: Dosar celebru! Polițist condamnat pentru 4 fapte de luare de mită. O ultimă condamnare în celebrul dosar „Mafia cărbunelui”, care a creat vâlvă în Gorj, în urmă cu cinci ani. Atunci, nu mai puțin de 12 agenți de poliție din zonele Rovinari și Turceni au fost acuzați că lăsau să treacă mașini încărcate cu cărbune sustras de la carierele miniere din Gorj, în schimbul unor sume de bani. Agentul de poliție Gheorghe Milodin este ultimul care își află sentința. Anul trecut, Curtea de Apel Craiova a decis ca dosarul să fie trimis spre rejudecare, asta după ce Tribunalul Gorj îl condamnase la 4 ani și jumătate cu executare. Luni, 13 iulie, Tribunalul Gorj a dat verdictul, sentința nefiind însă definitivă. Polițistul Gheorghe Milodin a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 4 ani. Mai mult, polițistul are interzis, timp de 4 ani, să exercite meseria de care s-a folosit pentru a comite infracțiunile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here