Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Majoritatea funcționarilor din Prefectura Gorj, în izolare la domiciliu, după ce un șef a fost depistat cu COVID-19. Activitatea Prefecturii Gorj riscă să fie blocată după ce Liviu Diaconescu, șeful Legalitatea Actelor din Prefectura Gorj, a fost depistat cu COVID-19. Au fost izolați la domiciliu salariați ai Prefecturii Gorj și cei doi subprefecții. Este posibil ca măsura se aplice și pentru cei din Corpul de Control al MAI, prezenți la Târgu-Jiu, săptămâna trecută. Subprefectul Virgil Drăgușin a fost anunțat că trebuie să rămână în casă pentru următoarele două săptămâni. „Am avut o întâlnire scurtă de câteva minute cu Liviu Diaconescu. Am fost anunțat că trebuie să rămân în izolare la domiciliu“, a declarat Drăgușin. Liviu Diaconescu ar fi contractat virusul de la soția sa, care lucrează într-un centru de îngrijire de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Gorjonline: Sora lui Cotrună, pozitivă la COVID-19! Funcționara Primăriei Cărbunești, la ziua primarului sărbătorită în instituție. Sora lui Dumitru Contrună, fostul director al DGASPC Gorj, a fost confirmată la finalul săptămânii trecute cu coronavirus. Femeia este salariată a Primăriei Târgu-Cărbunești, pe funcția de consilier superior la Biroul Agricol. Aceasta împărțea un birou cu încă o colegă, dar panică este în toată primăria deoarece a intrat în contact cu aproape toți salariații instituției, după ce a participat pe 2 iulie la ziua primarului Dănuț Birău, sărbătorită în primărie.

Gorjeanul: A fost afișată lista cu punctajele pentru gradații de merit. Șefa IȘJ Gorj, printre beneficiari. Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Gorj a afișat lista cu punctajele obținute în urma evaluării dosarelor în vederea acordării gradațiilor de merit pentru cadrele didactice în sesiunea 2020. Pe lista celor care vor primi gradații de merit, apare, printre altele, și numele actualului inspector școlar general Maria Cochină. Cel mai mare punctaj, 147, a fost obținut de Carmen Neguleasa, profesor de biologie la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu. Candidații nemulțumiți de punctajele obținute vor putea depune contestații în cursul acestei săptămâni.

Pandurul: Vrea în parlament, după încă un mandat la primărie. Primarul din comuna gorjeană Câlnic, Dumitru Vulpe, ia în calcul o candidatură la parlamentare. Vulpe spune că se gândește la o schimbare, dar abia după ce va mai candida pentru încă un mandat de primar. ”Consider că mai am multe investiții de făcut pentru comuna Câlnic, iar după aceea o să mă mai gândesc. Orice om își dorește și altceva, o schimbare. Nu am emoții pentru obținerea unui nou mandat la primărie”, a spus primarul din Câlnic.

Botez cu 100 de persoane, în Bumbești-Jiu, oprit de polițiști. Amenzi uriașe! Polițiștii din Gorj au făcut noi verificări, sâmbătă noaptea, în localurile din județ. Așa au descoperit că într-un local din Bumbești-Jiu a fost organizat un botez la care au participat 100 de invitați, în spațiu închis. Într-un cartier din Târgu Jiu, la o terasă a avut loc o cununie la care nu s-a respectat nicio regulă de distanțare socială. Polițiștii au aplicat amenzi uriașe. În total, aproximativ 100 de localuri au fost verificate numai sâmbătă noaptea. Cele mai mari nereguli au fost depistate în Bumbești-Jiu, unde a avut loc un botez cu 100 de petrecăreți, în interior, deși regula este ca la astfel de evenimente să participe cel mult 20 de persoane. În total, numai sâmbătă noaptea au fost aplicate 16 sancțiuni, în valoare totală de peste 83.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here