Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Situație ALARMANTĂ! Focar de COVID-19 într-o comunitate de romi din Târgu-Jiu! Angajați ai fabricii de cablaje, Primăriei Târgu-Jiu și DGASPC, infectați! Mai multe persoane REFUZĂ INTERNAREA. Câteva zeci de gorjeni au fost confirmate pozitiv, în urma testării pentru noul coronavirus, în ultimele zile. Situația a devenit de-a dreptul alarmantă, duminică, în momentul în care trei persoane dintr-o comunitate de romi din Târgu-Jiu au fost confirmate cu COVID-19, iar alte cinci s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu prezentând simptome specifice noului coronavirus, însă cu toții refuză internarea. Printre persoanele infectate, se află și doi angajați ai fabricii de cablaje auto din Târgu-Jiu, care au și fost internați. Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost înregistrat și la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, la Serviciul de Gospodărire Comunitară. Salariata primăriei a fost la serviciu până joi, când prezenta deja unele simptome, iar în urma testării de vineri a fost confirmată pozitiv. 11 colegi de-ai acesteia vor intra în autoizolare. O angajată a Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni din cadrul DGASPC Gorj a fost depistată cu COVID-19, în urma testării metodologice implementate la nivelul instituției. Duminică, 34 de angajați fuseseră testați, psihologul centrului fiind confirmată pozitiv și se așteptau alte 17 rezultate ale testelor.

Șeful Ambulanței Gorj, pentru a doua oară în izolare! Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, se află în izolare la domiciliu, împreună cu soția sa, asistent medical în cadrul instituției. Măsura izolării a fost impusă după ce o asistentă medicală a SJA, care a fost în aceeași tură cu soția managerului, a fost confirmată pozitiv în urma testării pentru COVID-19! Femeia prezenta simptome specifice noului coronavirus de mai multe zile, iar în final, rezultatul testului a relevat faptul că a fost infectată cu noul coronavirus. Alți patru membri din familia acesteia au fost confirmați pozitiv și internați în spital, singurul care nu a fost infectat fiind soțul său, paramedic SMURD.

Gorjeanul: Minerii din Jilț, claie peste grămadă, într-un autobuz, la ieșirea din schimb! A fost revoltă printre minerii de la cele două exploatări de lignit din zona Jilț, sâmbătă dimineața, când, la ieșirea din schimbul 3, au fost nevoiți să se înghesuie într-un autobuz de mici dimensiuni, pentru a ajunge acasă. Oamenii au făcut scandal, în condițiile în care mai mulți salariați ai CE Oltenia, personal TESA, sau chiar șoferi de pe autobuzele cu care sunt transportați angajații, au fost confirmați cu COVID-19, de la vârful companiei sunt transmise mesaje publice privind măsurile adoptate în vederea prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus, iar în realitate lucrurile sunt complet diferite. Minerii spun că e bătaie de joc din partea firmei care a câștigat contractul de două milioane de euro cu CEO și aceasta nu e interesată decât de profit, nu și de sănătatea lor.

Pandurul: Romanescu, după demisia lui Adrian Tudor: Și eu am fost în această situație. Primarul Marcel Romanescu demonstrează încă o dată că nu a uitat umilința din 2016, când nu a fost lăsat să candideze pentru Primăria Târgu Jiu. Compară această situație cu cea prin care trece acum viceprimarul Adrian Tudor căruia i s-a promis că va fi susținut să candideze din partea PSD, dar partidul s-a răzgândit. “Cred că era ultima mea șansă la acea vreme să plec din PNL”, a spus Marcel Romanescu. Când a aflat că viceprimarul Adrian Tudor și-a dat demisia din PSD, primarul Marcel Romanescu s-a bucurat că totul s-a întâmplat chiar la revenirea sa la primărie și nu în perioada cât a fost în izolare.

Impact în Gorj: Cine îi ia locul lui Adrian Tudor la Primăria Târgu-Jiu. Prin demisia depusă din PSD, Adrian Tudor pierde și calitatea de ales local. În locul său va fi promovat fostul director de la Minprest Gabriel Girogi. “Vom face nominalizarea pentru ca următorul de pe listă să fie promovat pe poziția de consilier local chiar la următoare ședință, urmând ca tot în cadrul Consiliului Local să fie aleasă o altă persoană pentru postul de viceprimar, pentru următoarele luni rămase, până la alegeri. Din ce știu pe lista noastră urmează colegul Gabriel Girogi, un om de partid care a activat în toată această perioadă de timp. O persoană care, cu siguranță, va face parte din Consiliul Local la fel de serios și dăruit ca și în alte activități”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here