Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Primarul PSD de Godinești, în barca PNL! PSD Gorj pierde al doilea edil. Rodul politicii PSD Gorj se vede prin conducerile bicefale de la mai multe primării din județ, ale căror primari sunt, mai nou, interesați de PNL și mai puțin de formațiunea social-democrată. Astfel, după cazul Tismana, unde primarul PSD urmează să candideze pentru PNL, se înregistrează și cazul Godinești. Aici, edilul Aurariu Coman a trecut în barca PNL, datorită faptului că în calitate de   candidat și edil în funcție al PSD, este lipsit de prerogativa, cum ar fi de fapt normal, să își stabilească lista de consilieri pentru localele din septembrie. Aurariu motivează că PSD Godinești este condus de viceprimarul Bebe Cioată, care concepe lista de consilieri pe interese personale și grade de rubedenie.

Impact în Gorj: Un cunoscut om de afaceri din Gorj, acuzat de fals de finul său care i-a fost angajat. Ion Laurențiu Drumen, din Tismana, susține că fostul său patron, Ion Pau, a semnat statele de salariu în locul său și că nu a încasat ultimul salariu. „Am lucrat la firma lui timp de opt ani. Am încetat colaborarea. Nu mi-a dat nici ultimul salariu. Am lucrat ca șofer de TIR. Eram plătit doar la kilometru. Nu îmi dădea salariul de bază. Este cercetat penal pentru că el semna pe statele mele de salariu” a explicat Drumen. În plângerea penală, Ion Laurențiu Drumen, susține semnăturile au fost folosite la ITM Gorj. Omul de afaceri răspunde acuzațiilor și spune că finul său a comis nereguli, pentru că transporta lucruri pentru care nu avea permisiunea lui sau documente. „Se învățase la potlogării. L-am trimis să facă o cursă cu mobilă în Germania, pentru că eu sunt producător de mobilă, iar la întoarce, ca să nu vin cu mașina goală, efectuez transport de marfă. A trebuit să încarce pentru o firmă din două locuri din Germania, de la o firmă trei «obloane», iar de la alții un «oblon». A încărcat din primul loc și apoi, când să încarce și din al doilea loc, nu a mai putut să preia marfa pentru că încărcase el cu biciclete luate de nu știu unde. Nu l-au mai primit să încarce. Mi-a scăzut 400 de Euro din cursă. A spus că-i plătește el. Este finul meu. Eu și cu soția l-am botezat și tot noi i-am cununat părinții și l-am botezat pe tatăl lui. Eu nu mi-aș permite să-i țin vreun leu“ a declarat Pau.

Pandurul: Avocați în carantină, proces amânat. E dosarul unui fost șef din CE Oltenia. Procesul unui fost director din Complexul Energetic Oltenia a fost amânat până la toamnă. Doi avocați din dosar se află în carantină și au depus acte medicale la termenul de joi, 2 iulie, cerând amânarea procesului. Daniel Antonie, fostul șef al Direcției Miniere, a fost condamnat în acest dosar la 4 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost dată de Tribunalul Gorj în octombrie 2019. Procurorii și inculpații din dosar au atacat sentința cu apel. Procesul se judecă acum la Curtea de Apel Craiova.

Se strânge cureaua la primăriile din Gorj. Bugetul este aproape terminat. Primarii din județul Gorj se confruntă în continuare cu problema lipsei banilor. Bugetul este pe terminate, iar cheltuielile sunt mari. De exemplu, la Primăria Scoarța, vistieria este aproape goală și primarul se teme pentru funcționarea instituției în bune condiții. Nici la Țicleni situația nu este mai bună. Primarul Radu Constantin a spus că are 60 de asistenți personali, iar în cazul în care nu vor mai avea bani, cei care vor avea de suferit vor fi angajații din primărie.

Gorjonline: SURSE: Adi Tudor, în tandrețuri cu ANA! Viceprimarul Târgu-Jiului și-a găsit partid. Aflat în conflict deschis cu liderii locali ai social-democraților, Adrian Tudor e pe punctul de a bate palma cu un partid, zilele viitoare, și de a intra în cursa pentru poziția de primar al municipiului Târgu-Jiu. Surse politice afirmă că Tudor se află în discuții avansate cu cel puțin două formațiuni politice, Partidul Verde și ProRomânia, dar nu este exclusă nici varianta Alianța Națională a Agricultorilor. Președintele executiv al PSD Târgu-Jiu, Adrian Tudor, a lansat zilele trecute un atac extrem de dur la adresa liderilor partidului, supărat din cauză că nu a fost desemnat candidat al partidului pentru poziția de primar al Municipiului Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here