Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Batjocură cu o sală de sport dintr-o comună din Gorj! Geamuri sparte, prize smulse din pereți, nepăsare totală. Sala de sport din satul Groșerea, comuna Aninoasa, a ajuns o paragină. Ușile sunt permanent deschise, au geamurile sparte, grupurile sanitare sunt distruse iar prizele au fost smulse din pereți. Pentru dezastru sunt considerați vinovați chiar părinții copiilor din comună care au utilizat haotic baza sportivă, dar, și autoritățile locale care au investiți bani mulți în această sală dar au abandonat-o pur și simplu după ce au inaugurat-o cu surle și trâmbițe.

Supărare mare! Petrescu, înlocuit din AGA Direcției Publice Motru. Ilie Petrescu și-a pierdut locul din AGA Direcției Publice Motru, după ce primarul localității Gigel Jianu a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens. Pentru acest scop, primarul a întrunit ședință de îndată miercuri, la ora 16.30. Petrescu a fost înlocuit, după ce proiectul a trecut cu 11 voturi, în locul său fiind numit liberalul Claudiu Alpredi, ce a fost validat în CL abia luna trecută. Alpredi e consilier local de o lună, lucrează la Cariera Roșiuța, și i-a luat locul în CL lui Dorel Drăghici, noul director al UATAA Motru. Fostul senator Ilie Petrescu a fost timp de patru ani membru în AGA Direcției Publice Motru.

Gorjeanul: Dezbateri în dosarul fostului ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov. Magistrații Tribunalului Gorj au stabilit, marți, când vor avea loc dezbaterile în dosarul fostului ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov. ,,Amână cauza la data de 29 iunie 2020, ora 13.00 pentru dezbateri”, a stabilit instanța. Acesta este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Fostul consilier de stat al ex-premierului Viorica Dăncilă a făcut, pe 14 ianuarie, primele declarații, în cauza de la Tribunalul Gorj. Acesta a spus în fața presei că este nevinovat și ,,Dacă există Dumnezeu, va fi achitare!”. Cauza a ajuns de la Tribunalul Olt la Târgu-Jiu, după ce Curtea de Apel Craiova a hotărât strămutarea dosarului. Fostul primar al municipiului Slatina a fost cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru instigare la dare și luare de mită, suspiciunea fiind că ar fi iniţiat constituirea a trei societăţi care ,,acţionau ca un tot unitar”.

Pandurul: Roșca (Roșiuța): Răbdarea noastră s-a terminat. O vom face ilegal. Un lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia face un apel către autoritățile județului Gorj și nu numai. Nelu Roșca, liderul de la Cariera Roșiuța, spune că cei aflați la cârma județului și a țării au termen până marți (săptămâna viitoare), fiind vorba despre eliberarea avizelor pentru a putea fi scoase din fondul forestier 2,6 hectare de pădure, teren achiziționat de CEO. Minerii se tem că își pot pierde locul de muncă din cauza unor probleme pe care oamenii politici nu le rezolvă. Mai multe excavatoare sunt în blocaj tehnologic din cauza lipsei exproprierilor sau a lipsei aprobărilor pentru defrișarea unor terenuri. Nelu Roșca, liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța, este revoltat pe actualii guvernanți, dar și pe autoritățile din Gorj.

CE Oltenia ar putea angaja o casă de avocatură pentru procesul cu foștii directori. Complexul Energetic Oltenia ar putea angaja o casă de avocatură care să-i apere interesele în instanță în procesul ce va fi deschis împotriva a treisprezece directori și foști directori din companie. Adunarea Generală a Acționarilor a fost de acord ca aceștia să fie trași la răspundere pentru prejudiciile constatate de Corpul de Control al Ministerului Energiei în ultimii ani și, implicit, pentru managementul defectuos. Președintele Directoratului companiei, Daniel Burlan, admite că juriștii ar putea fi înlocuiți la acest proces cu o casă de avocatură. Până acum nu a fost luată însă o decizie.

Impact în Gorj: Un fost pandur vinde un tricou cu autografe ale jucătorilor de la U Craiova pentru tânăra studentă din Ionești. Un fost pandur sare în ajutorul Valentinei, tânăra din comuna Ionești, studentă la Jurnalism în Craiova, care are o tumoare la picior și este programată la o operație în Italia. Ionuț Tătaru, fost fotbalist la Pandurii Târgu Jiu, oferă un tricou cu autografele jucătorilor de la Universitatea Craiova. A reușit să-l obțină cu ajutorul fostului său coechipier Dan Nistor. Licitația pentru tricou pornește de la suma de 300 lei si se va ține până duminică, 21 iunie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here