Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Un lăcătuș mecanic de la Tismana II, de loc din Câlnic, și-a pierdut viața. Iulică Negomireanu, de loc din comuna Câlnic, salariat al CE Oltenia la Cariera Tismana II, a decedat luni noaptea, în urmă unui accident de muncă. Acesta a fost implicat în remedierea unei defecțiuni la patul de role al excavatorul 02. Lăcătușul mecanic a fost prins de un tambur de înfășurare. Accidentul s-a petrecut la schimbul doi. Soția lui Iulică Negomireanu este asistentă la Spitalul Rovinari și are o fiică. Regretele sunt imense, mai ales la Câlnic, localnicii fiind șocați de teribila veste. Toți regretă decesul lui Iulică Negomireanu, om harnic și foarte muncitor. Vestea a îndurerat și salariații carierei care transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.

OMV și-a amplasat, ILEGAL, 54 de obiective petroliere în fondul forestier de pe raza Gorjului pentru care trebuie să plătească 5,6 milioane de euro! Dosarul, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj! Direcția Silvică Gorj a sesizat, în urmă cu un an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu privire la faptul că OMV Petrom SA a amplasat în fondul forestier național 54 de obiective petroliere, fără aprobări legale. Practic, compania petrolieră și-a pus sondele și drumurile de acces la acestea și un depozit de balast pe terenuri din fondul forestier național fără să dețină aprobări legale de ocupare temporară, adică de scoatere definitivă din fondul forestier.

Gorjonline: Primarul Jianu o susține la șefia Spitalului Motru pe directoarea medicală Catană! Miza: adeziune la PNL și sprijin electoral, contra statut profesional și o creștere salarială de 1.000 de euro. Primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, e pe punctul de a o numi ca manager interimar al spitalului din orașul minier pe Elena Catană, actualul director medical, implicată în mai multe scandaluri publice. Între Jianu și Catană există, de ceva vreme, o înțelegere în acest sens, scopul final fiind acela ca primarul să fie susținut de aceasta pentru un nou mandat, având în vedere influența pe care o poate deține un manager de spital într-un orășel precum Motru, dar nu numai din poziția de șef al unității medicale, ci chiar ca și colegă de partid a acestuia, susțin unele surse locale. Primarul liberal Gigel Jianu nu a avut nicio poziție publică cu privire la scandalurile mediatice în care a fost implicată Elena Catană, deși chiar în timpul stării de urgență, un concurs la care a participat singură nora acesteia și despre care gorjonline.ro a scris că e aranjat, a fost suspendat de conducerea spitalului.

Pandurul: Funcție bine plătită pentru Pecingină. Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, a primit o funcție bine plătită la nivel național, pe lângă cea de secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. Potrivit G4Media.ro, Pecingină are o indemnizație lunară brută de 12.062 lei. Mandatul lui Pecingină este valabil până la data de 12 iulie 2020.

Impact în Gorj: Marș umanitar pentru o tânără studentă care are nevoie de o operație în Italia, pentru salvarea piciorului. Valentina Gabriela Grădinaru, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani, din comuna Ionești, județul Gorj, are nevoie de o operație în Italia, după ce o tumoare i-a reapărut la piciorul drept. Costul intervenției se ridică la suma de 20.000 de euro. Familia și comunitatea din Ionești au început o campanie de strângere de fonduri. Prima acțiune a avut loc în weekend-ul trecut. Zeci de tineri, însoțiți de membri reprezentativi ai comunități – părintele Antonie Făiniși, de la parohia Strâmba Jiu, preotul Laurențiu Popescu, primarul Marian Tătaru – au participat la un marș prin mai multe sate. În urma acestei acțiuni s-au strâns aproximativ 10.000 de lei și 1.000 de euro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here