Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Șef din Finanțele gorjene, confirmat cu COVID-19! O parte din conducerea instituției, în izolare! O parte din conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj a intrat în izolare, începând de duminică, 31 mai a.c., după ce un șef de birou din cadul instituției a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19. Din primele informații, soția celui infectat, care deține funcția de director economic în cadrul societății de transport public Transloc SA, este negativă, la primul test pentru depistarea SARS-CoV-2.

Insolventa UEF Motru, subunitate CEO, se îndreaptă spre FALIMENT. Unitatea de Execuție Foraje Motru ar fi trebui să iasă din insolvență anul acesta. Firma a intrat în insolvență din cauza debitelor în 2016. Potrivit deciziei magistraților, planul aprobat pentru plata eșalonată a datoriilor se întinde pe 3 ani și a fost avizat în anul 2017. În luna februarie a acestui an, mai multe firme au cerut falimentul UEF Motru, în cauză fiind deschis un dosar, care are termen de judecată pe 17 iunie 2020.

Gorjeanul: 7 șefi de la Inspecție Fiscală din cadrul Finanțelor Gorj, în izolare la domiciliu! După ce unul dintre șefii din cadrul Inspecției Fiscale a AJFP Gorj a fost depistat cu coronavirus, alți șapte colegi au intrat în izolare la domiciliu plus secretara, a confirmat pentru Gorjeanul, Marin Ciumag, șeful Administrației. Aceasta dă asigurări că activitatea AJFP Gorj nu este deloc afectată, cei izolați fiind înlocuiți, pentru 14 zile, de alți colegi.

Pandurul: Primarul Bolojan, vizită la Târgu Jiu. Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, s-a aflat sâmbătă la Târgu Jiu. El a petrecut câteva ore în compania primarului Marcel Romanescu, cei doi fiind și colegi de partid. Oradea este un exemplu de bună practică pentru toate administrațiile locale din țară, primarul liberal reușind să atragă importante fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. Bolojan a dorit să viziteze stadionul municipal și Sala Sporturilor. Acesta s-a arătat interesat și de bazele sportive de la unitățile din învățământ. „Am discutat inclusiv despre proiectele pe fonduri europene pe care le vom implementa la Târgu Jiu. Multe dintre măsurile care s-au luat la Oradea vor fi implementate și la noi. Este adevărat, astfel de schimbări nu se pot realiza peste noapte, dar am făcut pași importanți în această direcție. Am investit foarte mult în dezvoltarea municipiului și vom continua investițiile, mai ales în învățământ și infrastructură. Oradea este un bun exemplu pentru noi și ne putem folosi de experiența administrației de acolo”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Pandurii poate primi bani de la autorităţi pe perioada stării de alertă. Pandurii Târgu Jiu ar putea fi ajutată cu bani de către autorităţile locale pe perioada stării de alertă. Conform legilor aflate în vigoare, autoritățile administrației publice locale pot aproba, prin hotărârea consiliului local sau județean, după caz, diverse forme de sprijin pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare sau de natură salarială ale structurilor sportive care își au sediul pe raza administrativ-teritorială ale acestora. Astfel, şi Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari probleme financiare,  ar putea primi ajutor de la primărie pe durata stării de alertă, dacă consilierii locali vor dori ca echipa de tradiţie a oraşului să fie ajutată. AFAN le-a atras atenția cluburilor, într-un comunicat, că starea de alertă din România oferă cadrul legal prin care autoritățile locale pot ajuta cu bani cluburile, chiar și pentru plata salariilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here