Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean. Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR din municipiul Târgu Jiu, care se află lângă Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“. Conform unor surse, prețul tranzacției a fost 1.400.000 de euro. BCR va continua să funcționeze în actuala clădire, care a fost construită înainte ca banca să fie privatizată și vândută grupului austriac. Chiria pe care o va achita „Erste“ Grup este 8.500 de euro pe lună. Potrivit aceluiași cotidian, un alt sediu de bancă a fost cumpărat de o femeie de afaceri, care a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Este vorba de Iulia Vână, care deține o fabrică de textile. Aceasta a achiziționat pentru suma de 340.000 de euro sediul Patria Bank, fostul Carpatica, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu.

Gorjonline: COVID-ul umbla prin comună după țuică. Ancheta epidemiologică este încă în desfășurare în privința focarului de COVID-19 care a izbucnit pe șantierul din comuna Turcinești. 10 muncitori români și patru vietnamezi, care lucrau la gazoductul BRUA, au fost testați pozitiv și au fost internați în spital, potrivit unui comunicat de presă remis de Direcția de Sănătate Publică Gorj, la finele săptămânii trecute. De atunci e panică printre locuitorii comunelor Turcinești și Schela pentru că mulți dintre aceștia au intrat în contact cu muncitorii cărora le-au vândut băutură sau alimente din gospodărie. Problema este că niciunul dintre săteni nu recunoaște, susțin surse locale. Muncitorii de pe șantierul BRUA din Gorj au fost testați la inițiativa firmei angajatoare, la un laborator privat din București, iar 14 dintre aceștia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Patru dintre ei sunt din Dâmbovița și au fost internați în spital în județul de domiciliu, fiind deja acasă la momentul primirii rezultatelor testelor. Șase gorjeni și patru cetățeni vietnamezi au fost internați în spitalul din Târgu-Cărbunești.

Pandurul: Laboratorul Covid din Târgu-Jiu, tot nefuncțional. Situație încurcată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. La mai bine de o lună de când a primit ca donația laboratorul unde se pot face teste pentru Covid-19 și după ce Ministerul Sănătății a acreditat laboratorul, acesta este încă nefuncțional. O spune managerul spitalului, Dumitru Vienescu. Acesta a explicat că știe că în laborator nu se fac nici acum teste pentru coronavirus. Toate probele sunt trimise tot la Craiova pentru a fi analizate. Dumitru Vienescu susține că personalul este încă la cursuri de formare și învață cum să facă testele corect.

Gorjeanul: Eftenoiu le transmite primarilor PSD Gorj că nu vrea parlamentar! Mădălin Cornel Eftenoiu, membru în CS-ul CEO, director adjunct al AJFP Gorj de la jumătatea lunii trecute, detașat în aceeași zi șef la Administrația Cotribuabililor Mijloci București, anterior director adjunct la Direcția de Protecție Socială Târgu-Jiu pentru doar câteva zile, ajuns în primărie prin dispoziție a edilului municipiului, a anunțat că nu vrea o candidatură la alegerile parlamentare din partea PSD Gorj. Mai mulți primari PSD au făcut, în ultimul timp, lobby pentru o candidatură la parlamentare a lui Eftenoiu. Acesta a transmis că propunerea îl onorează dar, nu face parte din proiectele sale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here