Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Transalpina închisă pentru public, deschisă pentru camioanele cu lemne. Cabanierii cer demisii. Șoseaua Transalpina ar putea fi redeschisă în câteva zile. Drumarii fac ultimele intervenții la înălțime pentru ca turiștii să nu fie în pericol când vor tranzita cea mai înaltă șosea din România. În aceste zile, sunt îndepărtate pietrele și ultimele troiene de pe șosea. Revoltați că drumul nu s-a deschis până acum, cabanierii cer demisii. Constantin Pănescu a filmat drumul curat, dar și camioanele cu lemne care trec ilegal pe Transalpina, fără să le oprească nimeni.

Pandurii a făcut rost de bani pentru achitarea datoriilor. Astăzi este ultima zi în care Pandurii mai poate face dovada plăţii sau a eşalonării datoriilor către cei doi jucători care au reclamat echipa la FIFA. Principalul creditor, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că s-a făcut un împrumut şi vor fi viraţi banii pentru ca echipa să nu fie depunctată. Gorjenii au făcut eforturi pentru a strânge bani în ultimele zile, jucătorii renunţând chiar și la plata salariilor.

Gorj Domino: Când vor primi minerii și energeticienii voucherele de vacanță și ce se întâmplă cu cei disponibilizați în acest an. Președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), Dumitru Pîrvulescu, și-a exprimat opinia că nu vor fi 200 de angajați care să solicite concedierea din CEO, în această vară, deși pe lângă cazurile speciale, ale celor cu probleme de sănătate, sunt alții care și-au găsit locuri de muncă mai bine plătite. Sindicalistul susține că lista finală cu cei care vor fi disponibilizați va fi aprobată în Comisia mixtă, iar cele patru salarii se vor plăti din fondul de concedieri colective. În luna iunie, angajații CEO vor primi voucherele de vacanță, a anunțat Pîrvulescu, în condițiile în care marți, 28 mai a.c., a avut loc licitația pentru atribuirea contractului de achiziție a acestora.

Gorjeanul: Scandal uriaș între liderii sindicali Pîrvulescu și Căldărușe pe concursurile aranjate din CEO și implicarea politică. O dispută publică contondentă a avut loc între doi lideri sindicali din CE Oltenia, pe tema implicării politice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), Dumitru Pîrvulescu și președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), Gabriel Căldărușe, și-au aruncat cuvinte grele, într-o emisiune la un post local de televiziune, despre cum sunt măsluite concursurile în CEO, în funcție de apartenența sindicală, despre pactul de neagresiune a unor lideri cu administrația companiei și în legătură cu simpatiile politice și susținerea de care s-a bucurat PSD din partea unor sindicaliști din linia întâi.

Impact în Gorj: Gara din Târgu-Jiu va fi modernizată. Compania CFR SA a scos la licitaţie studiile de fezabilitate pentru modernizarea gării din Târgu-Jiu dar și a celor din Alexandria, Caracal, Filiași, Roșiori și Piatra Olt. Proiectul vizează modernizarea a 47 de stații de cale ferată și are valoarea de 2,3 milioane de lei, termenul de realizare a studiilor fiind de 6 luni. Ofertele pot fi depuse până la data de 1 iulie, atribuirea urmând să aibă loc până în luna noiembrie.

Betonul amprentat din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu, desprins cu mâna. Reparațiile la pavimentul din beton amprentat din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu au fost făcute de mântuială. Liderul USR Gorj, Radu Miruță, a filmat cum reușește să desprindă cu mâna un strat de beton. Pavimentul de acest tip a fost cea mai proastă alegere, pentru că pe suprafețe întinse s-a deteriorat și este nevoie în mod frecvent de executarea de reparații. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că va fi realizat un proiect care va presupune înlocuirea pavimentului: „Vreau să-i transmit domnului Miruță că are numărul meu de telefon și putea să mă întrebe dacă există un proiect legat de centrul municipiului Târgu-Jiu și vreau să-i spun că domnul Dorin Ștefan, unul dintre cei mai mari arhitecți din România, care a realizat și proiectul la Calea Eroilor, va întocmi un proiect pe bază de piatră cubică“, a declarat edilul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here