Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Familia din Motru afectată de COVID-19, externată din Spitalul Târgu-Cărbunești! Soții, obligați să se izoleze la domiciliu! Deserventul de la Direcția Publică Motru și soția sa, ambii infectați cu coronavirus, au fost externați, miercuri, din Spitalul Târgu-Cărbunești. Socrul bărbatului a decedat la spitalul din municipiu, ca urmare și a infecției cu COVID-19. Cei doi sunt bulversați de cele întâmplate, iar fosta pacientă nu are voie, timp de 14 zile, nici să ajungă la mormântul părintelui său, îngropat conform normelor impuse pentru persoanele infectate. Această familie din Motru a avut cel mai mult de pierdut de pe urma COVID 19. Ambii soți au fost infectați cu coronavirus, pe rând, din cauza lor familia le-a fost izolată la domiciliu, dar și colegii de muncă și unii apropiați au ajuns să fie spitalizați.

Gorjeanul: Liberala Cochină vrea să facă marea schimbare politică de la IȘJ! Mai mulți inspectori și-au dat deja demisia. Maria Cochină, instalată în urmă cu aproape patru luni în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Gorj, se pregătește să schimbe echipa de inspectori de la IȘJ, chiar cu o lună înainte de începerea examenelor naționale și a bacalaureatului. În plină pandemie de coronavirus, cu elevi de ani terminali bulversați în legătură cu felul cum se vor desfășura aceste examene, liberala Cochină a dat semn de schimbare în IȘJ. Deja există inspectori școlari care și-au prezentat demisiile din funcții.

Impact în Gorj: Angajații din centrele de îngrijire scapă de izolarea la locul de muncă. Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj scapă, de astăzi, de izolarea la locul de muncă. Este vorba de peste 500 de salariați care își desfășoară activitatea în cadrul centrelor de îngrijire a bolnavilor și bătrânilor. Aceștia lucrau pe două ture, de câte 265 de angajați, care nu mai plecau acasă pe o perioadă de 14 zile. „Izolarea la locul de muncă nu se mai impune după data de 15 mai, când se ridică starea de urgență în România“, a spus Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Pandurul: Primar: E ordin de sus să ne ia dracu pe toți. Trecerea de la starea de urgență la starea de alertă îi pune pe gânduri pe primarii gorjeni. Deși sunt conștienți că era timpul ca oamenii să nu mai fie ținuți în casă, edilii se tem de cum se vor desfășura lucrurile începând de săptămâna viitoare și sunt siguri că nu se va mai ține cont de distanțarea socială. Aristide Șerbănescu, primarul din comuna Schela, susține că ceea ce s-a întâmplat până acum a fost liniștea de dinaintea furtunii. ”Eu stau în cazarmă și aștept coronavirusul. Până acum nu am avut nici un caz, că de Schela se ferește și COVID-ul, dar să vedeți ce va fi de luni încolo. O să ne umplem, pentru că o să umble toți ca bezmeticii, o să se îmbulzească la magazine, o să circule peste tot și să vedeți atunci explozie de cazuri, că noi așa suntem. Oricum e ordin de sus să ne ia dracu pe toți”, a spus Șerbănescu.

Nemuritorii de la Pandurii, salvaţi de pandemie. Pandurii Târgu-Jiu a reuşit performanţa de a nu retrograda, deşi era pe ultimul loc în clasamentul Ligii 2. „Nemuritorii” de la Pandurii, cum au fost numiţi deja gorjenii după îngheţarea sezonului, au profitat pentru a treia oară în istorie de alte criterii de salvare de la retrogradare decât cele sportive, de două ori reuşind această performanţă şi în Liga 1. Pandurii Târgu Jiu este cea mai norocoasă echipă în acest sezon, reuşind o salvare de la retrogradare în care, poate, doar fostul preşedinte Marin Condescu mai credea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here