Revista PreseiStiri

Revista presei locale

Pandurul: CE Oltenia a semnat contractul cu băncile. Demisii! Complexul Energetic Oltenia a semnat joi contractul cu băncile în vederea accesării unor credite de 500 de milioane de lei, cu care să fie cumpărate certificatele de carbon. Imediat după semnarea creditului, Directoratul a fost convocat la București, unde va avea loc o ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Sunt surse care vorbesc din nou despre schimbarea președintelui Directoratului, Sorin Boza, care ar fi fost amânată până după semnarea creditului. Tot pe surse se vorbește că doi membri ai Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia au demisionat. Este vorba despre Simona Fătu și Mirela Micu.

Ișfan, despre o funcție mai înaltă: Poate după 2020…Ion Ișfan vrea să stea cel puțin doi ani la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, unde a revenit joi ca inspector general adjunct, după ce luna trecută plecase din funcția de inspector general. Se auzise că pe noul post va sta câteva săptămâni, până va prinde un post în Ministerul Educației, dar lucrurile s-au schimbat. În cele câteva săptămâni în care a lipsit din Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Ișfan a fost profesor de matematică la Liceul Roșia Jiu.

Gorj Domino: Fețanu, împuternicit în funcţia de inspector şef al IPJ Mehedinți. Începând de joi, Daniel Fețanu, adjunct al șefului IPJ Gorj din anul 2012, a fost împuternicit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în locul comisarului șef Lucian Remus Luca, care a condus instituția în ultimele 12 luni. Pe 17 mai, Daniel Fețanu va împlini 40 de ani. În locul său, la IPJ Gorj urmează să fie desemnată o altă persoană. Înainte de a fi adjunct al șefului IPJ Gorj, în perioada 2011-2012, Fețanu a condus Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Peste 107 km de drumuri județene reabilitați în ultimii trei ani. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj este mulțumit de realizările sale din ultimii trei ani în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea drumurilor județene. Șeful județului susține că a reușit să obțină finanțări de proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Fonduri Europene ce acoperă mai mult de 25% din suprafața totală a drumurilor județene din județul Gorj. „În ultimii trei ani au fost finalizați peste 107 km de drumuri județene și se află în reabilitare și modernizare alți 157 de km de drumuri județene. Îmi doresc ca în acest mandat să reușesc să reabilitez cel puțin 40% din suprafața totală de drumuri județene din județul Gorj” a transmis Cosmin Popescu.

Gorjeanul: Ce propunere a făcut Marcel Romanescu Partidului Național Liberal. Primarul Târgu-Jiului vrea ca postul de consilier municipal rămas vacant, prin decesul Rodicăi Ghimiș, să nu mai fie ocupat până la finalul mandatului. „Consider că este un gest simplu prin care putem să ne arătăm recunoştinţa pentru tot ce a făcut doamna Ghimiş pentru municipiul Târgu-Jiu şi pentru judeţul Gorj. Voi propune acest lucru colegilor din forurile de decizie ale PNL”, a anunțat Romanescu. Fosta directoare a Casei de Pensii Gorj s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Rodica Ghimiş a fost condusă joi pe ultimul drum.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here