Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Criblura care a spart parbrizele multor mașini nu mai existe pe sectoare întinse de pe DN 67. Criblura, pusă anul trecut pe Drumul Național 67 Târgu-Jiu- Râmnicu Vâlcea și care a produs mari pagube proprietarilor de autoturisme, a dispărut de pe mari suprafețe, ceea ce demonstrează că lucrarea a fost realizată prost, cu toate că reprezentanții administratorului drumului susțineau că se respectă toate normele din domeniu. Ion Tudor, șeful Secției Drumurilor Naționale Târgu-Jiu, recunoaște că lucrarea are o serie de deficiențe și că va fi oprită garanția de 5% pentru bună execuție. Tudor nu a știut să spună dacă sectoarele cu problemele vor fi refăcute.

Ignorată de autorități, părăsită de membrii asociați, Pandurii primește “decisiva” de la FIFA. Federația Internațională de Fotbal a anunţat că C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu va pierde 9 puncte, din cauza a datoriilor pe care le are la doi jucători. Aceștia au reclamat la forul mondial problemele financiare pe care le au cu clubul gorjean. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a luat act și a decis punerea în vigoare a sancțiunii. În 2016,  clubul Pandurii Târgu Jiu a fost dat în judecată la UEFA de bosniacul Gordan Bunoza (31 de ani) și sârbul Nikola Vasiljević (30 de ani). Aceștia nu au fost de acord cu reducerea unilaterală a salariului propusă de conducere. Dacă până pe 30 mai, clubul Pandurii  nu achită restanțele financiare către jucători se aplică penalizarea.

Pandurul: Promite că asfaltează străzile din Cartierul Narciselor, chiar dacă nu are bani. Vești bune pentru târgujienii care locuiesc în Cartierul Narciselor, din Târgu-Jiu. Autoritățile promit că, din vară, vor demara investițiile în zonă. Se va începe cu asfaltarea străzilor, însă lucrările nu vor fi gata până la sfârșitul anului. Nici bani pentru finalizarea investițiilor nu sunt asigurați în acest moment, însă primarul Marcel Romanescu își pune speranțele într-o rectificare de buget pozitivă. „Am prevăzut o sumă pentru acest an. Nu știu dacă se vor finaliza în totalitate în 2019 aceste străzi. Vor fi începute și încercăm să găsim fonduri la rectificare să încercăm să le finalizăm. Anul acesta, vor demara investițiile în acea zonă. La rectificarea din august, mai alocăm ceva bani pentru aceste străzi”, a explicat Marcel Romanescu.

Gorj Domino: Sediul BCR Motru s-a VÂNDUT! Investitorul, un om de afaceri din municipiu. Spațiul în care își desfășura activitatea Banca Comercială Română Motru, până acum o jumătate de an, a fost scos la vânzare de bancă, după ce unitatea s-a mutat într-un spațiu mai mic pe un bulevard central din oraș. Clădirea cu etaj a fost achiziționată la o sumă cu multe zerouri de un om de afaceri local, care vrea să o transforme într-un hotel cu restaurant. De altfel, proprietatea recent achiziționată are peste 2000 de mp și se află lângă Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Deneș și-a făcut temele la Gorj! Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Suceava, că din iarna viitoare TVA-ul la lemnul de foc pentru populaţie ar putea scădea până la 5%. Ideea a prins contur la vizita recentă a ministrului în Gorj. „Am avut o vizită de lucru împreună cu premierul în judeţul Gorj. În delegaţia care a făcut această vizită de lucru a fost şi Teodorovici, ministrul Finanţelor, prietenul meu, şi am avut o discuţie. În întâlniri anterioare pe care le-am avut cu autorităţi publice locale, cu cetăţeni, am ascultat, şi au venit mulţi cu acest subiect şi, după ce am avut o discuţie cu ministrul Finanţelor, am spus că trebuie să analizăm şi a fost, în principiu, de acord să facem o astfel de analiză de reducere a TVA-ului la lemnul de foc pentru populaţie, pe diferite categorii: oameni cu venituri mici, cu mulţi copii, cu probleme sociale”, a spus Deneş. El a precizat că, după scrutinul europarlamentar, va purta discuţii cu reprezentanţii ministerelor cu responsabilităţi în acest sens şi se va lua o decizie privind această măsură ”social-democrată”, pentru categoriile de populaţie cu probleme financiare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here