Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Elevă a Colegiului Tehnic Motru, bătută de iubit în incinta școlii! Incidentul mușamalizat, inspectorul general adjunct, profesor al liceului. Un eveniment de o gravitate maximă a avut loc în urmă cu o săptămână și jumătate la Colegiul Tehnic Motru. Mai exact, o elevă de clasa a XI-a a fost bătută de iubitul său în incinta școlii. Respectivul a intrat peste elevă în clasă, a scos-o afară și a bătut-o, spun martori ai evenimentului, acoperit de conducerea unității de învățământ. Incidentul nu a fost anunțat la poliție, deși  conducerea școlii are obligația să informeze comiterea infracțiunii, de urgență. Nici părinții elevei nu au fost anunțați, spun surse din unitatea de învățământ, directoarea școlii fiind Adela Rușeț, soția inspectorului general adjunct al IȘJ Gorj, și el profesor de matematică în școală.

Pandurul: Dan Vîlceanu e decis. Nu candidează la șefia Consiliului Județean Gorj. Liderul PNL Gorj a decis să nu candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Deși mulți se așteptau ca Dan Vîlceanu să intre în această competiție, liberalul a anunțat că nu își asumă o astfel de candidatură. La un post local de televiziune și-a și motivat alegerea: vrea să pună cap de afiș o persoană cu mai puțină notorietate, dar care să poată fi susținută și de alte partide, precum PMP și USR.

Interzis pentru vizitatori în Spitalul Județean din Târgu Jiu. Măsură fermă luată în cel mai mare spital din județul Gorj. Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu vor mai putea fi vizitați de rude. Măsura a fost pusă în aplicare chiar de duminică și va rămâne în vigoare până la sfârșitul acestei luni. Decizia a fost dispusă de autoritățile de la București având în vedere rapiditatea cu care se răspândește coronavirusul în țara noastră. Accesul aparținătorilor în toate spitalele a fost interzis până la sfârșitul lunii martie mai ales că virusul poate fi mortal pentru persoanele care sunt deja bolnave și au o vârstă înaintată.

Impact în Gorj: Consilierii locali PNL de la Rovinari au demisionat. Cei șase consilieri locali liberali de la Rovinari, în frunte cu președintele organizației, Laurențiu Chivu, au demisionat, după ce primarul orașului, Robert Filip, a devenit liberal. Filip a fost președintele ALDE Gorj și și-a anunțat trecerea la PNL, alături de o mare parte a organizației județene. Laurențiu Chivu a confirmat demisiile în bloc ale consilierilor locali. „Toți consilierii PNL de la Rovinari, inclusiv Biroul Permanent Local, ne-am depus demisiile, pentru că am anunțat de mult timp faptul că din momentul în care Robert Filip va veni la PNL vom demisiona, pentru că nu vrem să ne asociem cu deciziile luate de Robert Filip“a spus Chivu.

GorjOnline: Mii de saci de gunoaie, strânși de pe raza comunei Arcani. Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj a reușit să strângă weekendul trecut, împreună cu reprezentanți ai comunei Arcani, aproximativ 3000 de saci de deșeuri de pe raza comunei, dar și cantități mari de deșeuri inerte, molozuri rezultate în urma construcțiilor. Acțiunile de igienizare a cursurilor de apă din județul Gorj sunt în plină desfășurare pentru a elimina depozitele necontrolate de deșeuri.

Peste o sută de litri de soluție, folosită la dezinfecția școlilor, grădinițelor, sălilor de sport din Motru! În 12 locații s-a intervenit sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineții, într-o acțiune inedită de biodezinfecție a unităților de învățământ, sălilor de sport dar și a Clubului Sportiv Municipal din Motru. Mai exact, s-au dezinfectat cu VIROCID, substanță ce poate eradica coronavirusul dar și scarlatina. Operațiunea s-a încheiat la lăsarea întunericului, fiind suportată financiar din bugetul local. Aproape 40.000 de lei a costat biodezinfecția celor 12 locații din Motru, acțiune de maxim interes, dar și maraton pentru că s-a realizat în doar câteva ore. Autoritățile au avut la dispoziție doar 3 zile pentru a pregăti tot, după ce Comitetul Local de Situații de Urgență, întrunit pe 3 martie, a decis că școlile și grădinițele trebuie, urgent, dezinfectate, ca și celelalte spații.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here