Revista Presei

Revista presei locale

GorjOnline: IPJ Gorj anunță: dosare penale cu autori cunoscuți pentru contractul de comodat pentru stadion dar și pentru pasarele CFR degradate. Trei dosare penale se află în lucru la IPJ Gorj și la parchetele abilitate. În aceste cauze figurează persoane cu notorietate publică care au statut de urmărite penal, a anunțat reclamantul Valentin Peptenatu. În cauza cu contractul de comodat figurează și cei care au semnat documentul din partea Clubului Pandurii, stadionul fiind obiectiv în domeniul public. În ce privește pasarele, s-a reclamat penal Primăria Târgu-Jiu, pentru că nu s-a ținut cont de raportul expertului și al proiectantului, care au spus că trebuie refăcute, integral, trotuarele și căile de acces.

Gorjeanul: Primarul din Plopșoru acuză: Control cu dedicație. Au venit cu toporul la brâu. Primarul comunei Plopșoru, Petre Grigorie, lansează acuzații grave după controlul reprezentanților Ministerului Dezvoltării la o lucrare finanțată în comună prin Programul Național de Dezvoltare Locală. „Au sosit, au pus întrebări și au plecat. Au venit cu toporul la brâu. A fost un control cu dedicație” acuză Grigorie. Ministerul a anunțat însă că a făcut o sesizare la DNA în legătură cu investiția din Gorj. „Cei de la minister au scris ce au vrut ei. Nu m-au întrebat și nu au făcut un proces-verbal în fața mea, pe care să-l semnez, să-mi însușesc ceea ce scrie acolo. Au venit, au pus întrebări și au plecat. Au venit cu toporul la brâu, cum se spune pe românește. În spatele primăriei am cel puțin 200 de țevi. Ei au spus: «știi exact câtă țeavă există îngropată în pământ?» Păi, cine poate să știe exact, când lucrarea este în execuție”, a declarat primarul Grigorie. Mai mult, există toate pompele de apă, susține edilul, care nu înțelege de ce s-au raportat țevi și pompe lipsă la această investiție.

Pandurul: Primele salariaților CE Oltenia, majorate. Sindicatul Mine Energie Oltenia anunță că primele de care vor beneficia cei 13.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia vor fi în acest an mai mari. “În urma negocierilor de azi, angajații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia anul acesta de prime majorate. Este vorba de o creștere de la 1100 de lei la 1300 de lei. A fost, de asemenea, majorată cota de cărbune de la 600 de lei la 1080 de lei. S-a mai stabilit ca valoarea tichetelor de masă să crească de la 15 la 20 de lei. În plus, valoarea unui voucher de vacanță va fi în final de 2.230 de lei” a transmis Sindicatul Mine energie Oltenia.

Conducerea ALDE a decis, joi, desemnarea lui Ninel Muja ca președinte interimar al filialei din Gorj, după demisia primarului Robert Filip care și-a anunțat candidatura din partea PNL. Ninel Muja este membru ALDE din martie 2016, iar în prezent este vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. „Am preluat de astăzi conducerea filialei și promit public că, de acum, toți membrii ALDE Gorj se vor mobiliza exemplar și vom prezenta cei mai buni candidați, în toate localitățile județului, la alegerile locale. Toți cei care vor să vină alături de noi pentru a se implica în administrația publică în favoarea comunității sunt bineveniți. ALDE Gorj a fost, este și va lupta ca în continuare să fie o forță politică locală importantă”, a declarat noul președinte interimar al filialei Gorj.

Impact în Gorj: Manelist din Petroșani, arestat definitiv pentru plasarea de valută falsificată în Târgu Jiu. Ioan Daniel Stoica, cunoscut sub numele ”Dan Pitic” a fost arestat în lipsă, joi, de Tribunalul Gorj, pentru plasarea de valută falsificată în municipiul Târgu Jiu. Acesta a primit mandat de arestare preventivă, în luna februarie, din partea Judecătoriei Târgu Jiu. Atunci, a motivat absența din fața anchetatorilor prin faptul că are concertele de manele programate în Germania și Austria, însă nu a mai revenit însă în țară. În dosar au mai fost arestați încă trei inculpați din Timiș și Arad, care au fost prinși cu peste 90.000 de euro falşi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here