Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Primul pacient: Nu am avut niciun contact cu italianul. Tânărul de 25 de ani din Prigoria, diagnosticat cu coronavirus, a dat joi un interviu la Antena 3. Tânărul a spus că nu a avut niciun fel de contact cu italianul de 71 de ani diagnosticat cu coronavirus, ci l-a văzut doar de la o distanță de 20-30 de metri. „Nu am avut nicio treabă cu acel italian. A venit cu patronul, eu eram în hală și el era prin curte. Am scos capul două secunde să văd cine este în curte. Eram la o distanță de 20-30 de metri. Nu am dat mâna cu el, nu am fost la vânătoare, nu am fost cu el la chef“, a spus tânărul. Acesta a fost la un chef al patronului duminică, după plecarea italianului. „Cheful a fost duminică, italianul plecase deja în Italia“, a precizat tânărul. La acest chef ar fi fost 12 adulți și patru copii. Tânărul a spus că iubita lui este în casa de la Prigoria, cu părinții și bunicii lui. Acesta a mai precizat că nu are niciun simptom.

Zvon infirmat. Călin Lemnaru: ”Sunt la treabă, la Târgu Jiu”. Unul dintre zvonurile care au circulat, joi, în Târgu Jiu spunea că italianul infestat cu coronavirus ar fi participat la un bal al vânătorilor, la un restaurant al omului de afaceri Călin Lemnaru, care s-ar afla și el internat acum la București. Contactat de ”Pandurul”, patronul grupului de firme ANNA a declarat: ”Sunt la treabă, n-am nicio problemă, și eu am fost sunat azi de foarte multe cunoștințe, care m-au întrebat cum mă simt și dacă mă aflu internat la București. Țin să dezmint pe această cale zvonurile conform cărora acel italian ar fi participat la un bal al vânătorilor, într-o locație ANNA. Balul vânătorilor s-a ținut la un restaurant care nu-mi aparține, și nu știu dacă italianul a fost prezent sau nu”.

Gorjeanul: Jaguarul furat și abandonat la Târgu-Jiu a adus anchetatorii pe urmele hoților! Trei percheziții domiciliare în Gorj, cinci suspecți. Poliţiştii bucureşteni au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare în Gorj, într-un dosar în care cinci persoane sunt suspectate de furtul şi vânzarea ilicită a şase autoturisme de lux. Perchezițiile au loc la nici trei luni după ce pe o stradă din Târgu-Jiu a fost găsit, abandonat de câteva zile, un Jaguar F-Type, cu un geam spart. S-a dovedit că mașina fusese furată din București, proprietarul venind în municipiu ca s-o recupereze.

Fostul viceprimar Stoenescu, noul președinte al PSD Bustuchin! Organizația PSD Bustuchin și-a ales, la finalul săptămânii trecute, noua echipă de conducere. Cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al structurii locale, a fost ales Gheorghe Stoenescu, fostul viceprimar al localității. Din echipa de conducere a viitorului candidat pentru fotoliul de primar, fac parte pesediști cu experiență, Stoenescu mizând și pe profesionalismul seniorilor dar și pe energia tineretului. Astfel, tânărul profesor Daniel Șoșoi, câștigător al Festivalului Național Maria Latarețu – Secțiunea Instrumente, este în conducerea partidului, alături de directorul Liceului Tehnologic din localitate, Irinel Spiridon și cei doi foști primari, adică de Aurelian Neanu și Virgil Popa.

Impact în Gorj: Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor și Poarta Sărutului vor fi curățate, în această primăvară, de praf și mușchi. Operațiunea trebuie să se facă de două ori pe an, recomandă specialiștii. Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a precizat că se va interveni și la acoperământul din plumb de la Poarta Sărutului, care s-a fisurat. „În această primăvară se va face în regim de urgență prima operațiune de biocidare și desprăfuire a operelor din piatră. Este prima operațiune care se va face după toate normele prevăzute de comisia de monitorizare  pe care am constituit-o. Caietul de sarcini este întocmit și vreau să mai fie analizat și de specialiștii de la Institutul Național al Patrimoniului, pentru a nu omite ceva. La sfârșitul lunii martie și sfârșitul lunii aprilie trebuie să se facă această intervenție de biocidare și desprăfuire, precum și anumite plombe la acoperământul Porții Sărutului“, a precizat viceprimarul Adrian Tudor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here