Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: SURPRIZĂ URIAȘĂ! SINGURUL NUME rămas în sondajul PSD pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu! Fierbere mare în PSD Gorj, după ce organizația județeană a comandat un nou sondaj pentru desemnarea candidatului la alegerile locale, din vara acestui an, pentru postul de primar al municipiului Târgu-Jiu! Din acest sondaj lipsesc cele trei nume vehiculate până acum ca posibili candidați ai social-democraților la Primăria Târgu-Jiu: Adrian Tudor, Aurel Popescu și Ciprian Florescu, însă a apărut cel al prefectului județului Gorj, Cristinel Rujan. Surpriza este pe cât de mare, pe atât de neplăcută pentru cei trei social-democrați cu ștate vechi, Tudor, Popescu și Florescu, care și-au manifestat intenția de a candida împotriva primarului liberal Marcel Romanescu, însă niciunul nu a fost inclus în acest sondaj pentru a fi măsurat cu Rujan.

Gorjeanul care a primit o casă de la Gigi Becali, acuzat că și-a violat fiica. Bărbatul din comuna Văgiuleşti, care în 2012 a primit o casă de la Gigi Becali, este acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 15 ani. Fata și alți patru frați ai acesteia sunt internați în spital, cu pneumonii și alte complicații, după ce ar fi fost lăsați în frig, iar alți doi copii au fost duși într-un centru al DGASPC, întrucât mama lor a plecat de acasă în urmă cu un an. Și tatăl se află la spital, având probleme de sănătate, după ce i-a fost amputat un picior și, în aceste condiții, polițiștii au decis să-l cerceteze în libertate pentru viol.

Pandurul: Ișfan candidează pentru Consiliul Județean. Recent înscris în Pro România, după ani de activitate în PSD, fostul inspector școlar general din Gorj, Ion Ișfan, și-a propus să candideze pentru un post de consilier județean. Ișfan a declarat că a început deja să meargă în organizațiile care trebuie întărite. “Vrem să depunem liste complete în toate localitățile și să avem candidat la primărie. Încercăm să găsim oameni serioși, care să mintă cât mai puțin”, a spus Ișfan care speră să se lămurească mai repede când vor fi alegerile locale și parlamentare și dacă vor fi alegeri în două tururi pentru primari. “Nouă, ca partid tânăr, ne-ar conveni să fie alegeri în două tururi, dar important este să știm mai repede, pentru că strategiile sunt diferite”, a declarat fostul șef ISJ Gorj.

Impact în Gorj: Dumitru Pârvulescu: „Înlocuirea lui Boza are și un fundament politic“. Președintele Federației Naționale Mine Energie consideră că înlocuirea lui Sorinel Boza din funcția de manager al Complexului Energetic Oltenia are un substrat politic: „Înlocuirea are și un fundament politic pentru că România are un guvern politic vine cu o politică guvernamentală pe care o implementează prin oamenii săi și dacă fac bine sau rău răspund în fața electoratului. Nu e nimic nou sub soare. Toate partidele au făcut același lucru atunci când au venit la guvernare“. Dumitru Pârvulescu a mai spus că Daniel Burlan, numit în funcția de manager al CEO, a mai condus Societatea Națională a Lignitului Oltenia într-o perioadă foarte dificilă: „Domnul Burlan este un conducător bun. Eu l-am prins, fiind salariat în SNLO, în două etape, ca director general. A fost o perioadă de avânt economic 2005-2008, dar și în perioada de criză economică, atunci când a știut să gestioneze situația“.

Gorjeanul: Ministrul Energiei: CE Oltenia trebuie restructurat. Poate deveni profitabil. Ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, a afirmat că este „ilogic” și „imposibil” să se discute în acest moment despre închiderea Complexului Energetic Oltenia. „Nu avem cum, este exclus așa ceva”, a declarat Popescu, precizând clar că, pentru a deveni profitabilă, compania trebuie neapărat restructurată. „Este imposibil să putem să discutăm în momentul de față de așa ceva (despre închiderea Complexului Energetic Oltenia – n.red.), este ilogic. Sistemul energetic național depinde de CE Oltenia. 25% din producția de energie a României este produsă la Oltenia, gândiți-vă ce ar însemna dintr-o dată… Nu avem cum, este exclus așa ceva. Este clar că această companie trebuie restructurată, să-și reducă emisiile de carbon, să treacă la o procedură de decarbonare rapidă și sunt soluții”, a spus ministrul Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here