Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Primăria care a dat CNAIR în judecată. Câți bani primește! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuie să plătească primăriei din Bumbeşti-Jiu aproximativ 63.000 de lei. S-a ajuns în această situaţie după ce autorităţile locale au acţionat în instanţă compania care nu a realizat pe o porţiune din drumul naţional rigole de scurgere pentru apă. Decizia Tribunalului Gorj nu este una definitivă. După ce, în primă instanţă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avut câştig de cauză, reprezentanţii primăriei din Bumbeşti Jiu au făcut apel, care a fost admis de magistraţii gorjeni.

Mandat de arestare anulat pentru polițistul acuzat de furt. Agentul de poliție Dumitru Constantin Martin Voinescu va fi pus în libertate după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, marți, anularea mandatului de arestare preventivă emis pe numele său. Agentul din cadrul Poliției Municipale Târgu Jiu a fost arestat pentru 15 zile de Curtea de Apel Craiova, la solicitarea autorităților germane, mandatul acestuia expirând pe 23 ianuarie. Instanța supremă a dispus însă ca el să fie scos din arest și plasat sub control pentru 30 de zile. Agentul este acuzat că a fost implicat în furturi comise în Germania în septembrie 2018, dar avocata lui susține că el era la serviciu la Poliția Târgu Jiu în acea perioadă. O mașină vândută de agent a fost folosită la furturi, de aici posibila confuzie a autorităților din Germania.

Impact în Gorj: Anchetă la Spitalul Județean, după ce o pacientă susține că a fost externată, deși avea fractură la picior. Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu Jiu a deschis o anchetă, după ce o pacientă, victimă într-un accident rutier, susține că a fost externată din spital pe motiv că nu are nimic, după care s-a constatat că suferise o fractură. „Se efectuează cercetări, se vor da anumite note explicative de medicii care s-au ocupat de pacientul respectiv“, a declarat conducerea SJU. Femeia, în vârstă de 36 de ani, din Timișoara, este revoltată de modul în care a fost tratată în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Nonn Narghita a anunțat că, după ce o să se refacă, va depune plângeri împotriva medicilor care s-au ocupat de ea.

Gorj Domino: Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF. Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație al Minprest Serv SA, societate la care Complexul Energetic Oltenia deține 95% din acțiuni. Sebi este membru al PNL Motru, angajat jurist al UEF SA, societate aflată în insolvență, și unul dintre apropiații primarului liberal Gigel Jianu. Culmea este că în prima Adunare Generală a Acționarilor, care va avea loc la data de 17 februarie, Sebastian Brânzan și ceilalți trei liberali din CA, pot fi revocați din calitate de administratori provizorii, potrivit convocatorului adunării acționarilor. Brânzan a fost consilier juridic la EMS Motru, subunitate a fostei SNLO, iar mai apoi a fost încadrat pe același post la UATAA Motru. De zece ani, acesta este consilier juridic la UEF Motru, societate aflată în insolvență de câțiva ani.

Gorjeanul: SURSE: Întâlnire SECRETĂ pentru viitorul Directorat CONTROVERSAT de la CEO! Minerii din cariere sunt în fierbere. O întrunire secretă a avut loc, zilele trecute, la complexul de agrement din pădurea Negraia din Filiași, care aparține fostului director financiar al CE Oltenia, Daniel Pităroiu, între câțiva șefi din companie și membri ai Consiliului de Supraveghere din Mehedinți și Dolj, agreați de ministrul Economiei, Virgil Popescu, au declarat surse. Întâlnirea a avut ca scop creionarea viitorului Directorat al CEO, participând supraveghetorii Dumitru Mărculescu și Constantin Săceanu, dar și Cosmin Mitrică, avocat, susținut de organizația PNL Dolj, precum și doi dintre membri Directoratului companiei, Constantin Bălășoiu și Daniel Burlan. A fost prezent și Marian Motocu, directorul adjunct al Direcției Energie și amfitrionul întâlnirii, Daniel Pităroiu, consilierul lui Sorin Boza. Cel mai probabil, Consiliul de Supraveghere va avea ca misiune ca la prima întrunire să revoce actuala echipă de conducere și să numească un nou Directorat din care să facă parte Bălășoiu, Burlan, Pităroiu și Motocu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here