Revista Presei

Revista presei locale

Impact de Gorj: Primarul din Tismana, supărat pe conducerea Direcției Silvice. Vrea să meargă în audiență la ministrul Mediului. Marian Slivilescu este foc și pară pe conducerea Direcției Silvice Gorj, pentru că blochează de aproape un an o investiție în alimentarea cu apă a trei sate, întrucât refuză un schimb de terenuri. Primarul vrea să meargă în audiență la ministrul Pădurilor și Apelor, pentru a se plânge de această situație. „Așteptăm din nou avizul de la Direcția Silvică Gorj de aproximativ o lună și jumătate. Ultima adresă am trimis-o în urma unei clarificări solicitate de ei, dar nici până acum nu am primit un răspuns. Ne amână de la lună la lună. O să încerc să merg într-o audiență la ministrul Mediului și Pădurilor. Chiar și Romsilva ne-a dat avizul, dar lucrurile sunt blocate la Direcția Silvică Gorj“ a acuzat Slivilescu.

Pandurul: Candidatură surpriză la Târgu-Jiu? Toni Greblă, în “cărți” pentru primărie. Social-democrații gorjeni încă nu au anunțat pe cine vor susține în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. Un nume surpriză ar putea fi desemnat drept viitorul candidat din PSD. Surse din interiorul partidului susțin că se ia în calcul o candidatură a lui Toni Greblă. Totul în condițiile în care unii social-democrați i-ar fi propus deja și lui Florin Cârciumaru să se întoarcă la primărie, dar acesta încă nu a dat un răspuns sigur.

Gorj Domino: Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Târgu-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI. Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Târgu-Jiu, este locul unde se poate muri în orice clipă și nu e deloc o exagerare. De altfel, acolo chiar și-a pierdut viața, în urmă cu doi ani și jumătate un tânăr, lider al studenților din UCB, care a căzut de pe capota unui BMW, în timp ce prietenul său făcea drifturi, iar după câteva zile de comă a decedat. Un alt tânăr din Târgu-Jiu a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, în timp ce făcea drifturi pe platoul de pe Insuliță, în primăvara anului trecut, și a fost la un pas de moarte, după ce stâlpul din beton s-a rupt și a căzut pe plafonul mașinii. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, șeful Poliției Locale, Florin Băluță, prefectul județului, Cristinel Rujan, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj, comisar șef Decebal Drăghiea și membrii ATOP, au fost total impasibili și n-au făcut absolut nimic pentru a limita posibilitatea tinerilor de a face drifturi în acel loc, așa că, zilnic, teribiliștii merg și fac drifturi cu mașinile pe Insuliță și, nu de puține ori, au loc accidente.

Gorjeanul: Navetiști pe banii lor! Profesorii se războiesc în instanță cu primarii. Sute de cadre didactice din județ sunt nevoite să scoată bani din buzunar pentru a-și plăti drumul până la școală. Dascălii navetiști au dat în judecată primăriile și cer să le fie decontat transportul, un drept prevăzut prin lege. „Un profesor lasă în jur de 400-500 de lei pe navetă” a declarat Constantin Huică, președintele Uniunii Județene a Sindicatelor Libere din Învățământ Gorj. Potrivit legii, profesorii navetiști au dreptul la o locuință de serviciu sau la decontarea banilor cheltuiți pe transport. Nu toate primăriile alocă însă bani în bugetul local pentru naveta dascălilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here