Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energiei continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO. Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, la Complexul Energetic Oltenia, de către Ion Daniel Popescu, demis, între timp, din funcție, pare că-i dă bătăi de cap noului ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. Într-un interviu acordat, recent, Mediafax, ministrul Economiei a vorbit despre raport de control fără să știe cu exactitate ce-i cu acel document care a ajuns pe masa sa și pe care l-a semnat, însă a ajuns la concluzia că supraveghetorii CEO trebuie să evalueze Directoratul companiei pentru că și-a permis să conteste raportul în instanță: ”Dacă ei consideră, în continuare, că este un raport nou înseamnă că, vă spun sincer, toți de acolo, care au semnat, trebuie să plece”, a conchis ministrul.

Gorjeanul: Târgujienii vor plăti aproape 9 miliarde de lei vechi apa de ploaie! Primăria a pierdut, definitiv, procesul cu ADIA! Curtea de Apel Craiova, a decis, definitiv, pe 6 noiembrie anul trecut, să respingă recursul declarat de Primăria Municipiului Târgu-Jiu, împotriva soluției Tribunalului Gorj care nu a dispus suspendarea hotărârii AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apă și de Canalizare ,,ADIA” Gorj, așa cum solicitaseră reprezentanții municipalității, prin care a fost tarifată și facturată apa de ploaie pe întreaga arie a municipiului Târgu-Jiu la suma de 885.000 de lei, pentru anul 2018. În aceste condiții, municipalitatea va trebui să plătească suma pentru care a fost notificată, încă din luna mai a anului trecut, iar banii vor fi acoperiți din taxele și impozitele plătite de cetățenii municipiului Târgu-Jiu.

Pandurul: PMP nu se lasă. Vrea prefect la Gorj. Celor de la Partidul Mișcarea Populară Gorj nu le este de ajuns postul de subprefect obținut în urma alianței cu PNL, la nivel național. Își doresc funcția de prefect, care este ocupată acum de Cristinel Rujan. “Că va fi în ianuarie sau august, vom avea postul de prefect”, a spus Ion Rușeț, de la PMP. Gheorghe Grigorescu, actualul subprefect, este susținut de PMP pentru postul de prefect. Rămâne de văzut cât de repede îl va obține și cine va fi propunerea pentru funcția de subprefect. Până în luna august, actualul șef al Instituției Prefectului, Cristinel Rujan, nu poate fi schimbat din funcție decât dacă își va demisia și alianța de la guvernare îi va propune un alt post.

Condescu: Suntem aproape să primim o decizie favorabilă în instanță. Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, consideră că echipa din Târgu Jiu încă mai poate oferi surprize suporterilor gorjeni şi nu numai. Pandurii ar putea renaşte, susţine fostul oficial, dacă ar primi o decizie favorabilă la ultima instanţă la care au apelat membri asociaţi, în încercarea de a nu plăti obligaţiile asumate. Marin Condescu, fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu-Jiu, a vorbit duminică pentru ProSport despre formația care în urmă cu șapte ani reprezenta România în cupele europene, iar acum se luptă să se salveze de la retrogradarea în Liga a 3-a.

Impact în Gorj: Candidat surpriză pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență. Liderul de sindicat Cristi Aldescu și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acesta spune că nu a luat o decizie finală, dar că se gândește să își depună candidatura. Mai are timp până pe data de 23 ianuarie pentru a-și depune dosarul de participare la concursul care va avea loc în luna februarie. „Iau în considerare să candidez pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Lucrând în sistem de aproape 30 de ani și activând ca lider de sindicat de aproape 20 de ani, văzând toate deficiențele din acest spital și cunoscut tot ce se întâmplă, m-am gândit că ar fi bine ca toate lucrurile să fie puse la punct“, a declarat Aldescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here