Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Noua șefă a ISJ Gorj, desființată de un fost olimpic. “Mi-e silă”. Maria Cochină, profesor de istorie, și-a început pe 15 ianuarie mandatul de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Numirea făcută de PNL l-a șocat pe un fost elev al ei, olimpic la mai multe materii, dar care abia reușea să ia note de trecere la istorie. “Mi-e silă”, a spus Cosmin Cojocaru într-un interviu în presa locală. Cosmin Cojocaru este acum student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București. Tânărul a aflat cu stupoare că Maria Cochină a fost numită la șefia ISJ. Pe când era elev, se simțea umilit de modul în care profesoara de istorie făcea evaluările. Cosmin Cojocaru avea medii de zece la toate materiile, era olimpic, dar la istorie abia trecea clasa.

Gorjeanul: Zi decisivă pentru soarta polițistului arestat pentru furtul pe care nu l-a comis în Germania! Înalta Curte de Casație și Justiție a programat pentru azi judecarea contestației pe care a formulat-o polițistul gorjean arestat acum o săptămână pentru implicarea sa într-un furt din Germania, pe care însă nu l-a comis. Dumitru Constantin Martin Voinescu a primit mandat din partea Curții de Apel Craiova în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile germane. El a negat orice implicare a sa în faptele penale de care este acuzat, dar, până pe 23 ianuarie, cel puțin, ar trebui să stea în spatele gratiilor. El poate redeveni liber azi dacă magistrații din Capitală îi admit contestația. Principalul argument al agentului Poliției Municipale Târgu-Jiu este legat de faptul că în perioada 19 – 22 septembrie 2018, când s-ar fi produs furturile din Germania, el se afla la locul său de muncă.

Gorj Domino: IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Târgu-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj. Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, cea care deține cofetăria din centrul municipiului Târgu-Jiu în care a fost filmat, în urmă cu câteva zile, un șobolan mergând pe perete, a fost numit șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Gorj. Legăturile actualului șef al CJPC Gorj cu firma care deține cofetăria dotată cu șobolani sunt evidente, atâta vreme cât, chiar el, înainte de a ajunge comisar la CJPC Gorj, a fost angajatul societății, iar instituția nu a comunicat dacă a efectuat vreun control la unitatea de alimentație publică, după incidentul respectiv.

Control al Direcției de Sănătate Publică la o primărie din Gorj! Un control amplu s-a desfășurat, joi, la Primăria Albeni, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Gorj fiind prezenți în instituție la reclamația șefului administrației locale, primarul Ionuț Stan, care a cerut verificarea  activității celor trei asistenți comunitari angajați chiar de el. Pe unul dintre asistenți, edilul l-ar fi vrut sancționat deoarece l-ar fi vorbit pe primar de rău la localnicii din comună.

Impact în Gorj: Ciumag, în continuare director la Finanțele Gorj. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că Marin Ciumag este, momentan, detașat în altă parte a țării pe o perioadă scurtă. „Instituția delegării are o perioadă redusă. Domnul Ciumag, în scripte, tot dumnealui este șeful Finanțelor Publice Gorj, și acum și după încetarea delegării. În piață în cadrul discuțiilor din ministere se vorbește că în perioada următoare va fi o nouă reorganizare a tot ce înseamnă evidențe publice județene. Se pare că direcțiile regionale vor fi desființate, urmând să revină la modul de organizare din anul 2012, la fel ca și Inspectoratul Antifraudă. Această modalitate le va permite celor din ministere să numească interimari și să organizeze concursurile“ a precizat șeful CJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here