Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Horațiu Gorun, propus pentru un post în Ministerul de Finanțe. Decanul Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, ar urma să obțină postul de secretar general adjunct al Ministerului de Finanțe. Fostul șef al Direcției Județene de Tineret și Sport Gorj nu a dorit să facă prea multe comentarii pe acest subiect. „Știți că eu am mai fost propus de câteva ori și nu s-a materializat nimic. La momentul de față, prefer să nu comentez”, a spus Gorun. Acesta a mai ocupat și postul de subprefect de Gorj.

Gorj Domino: Sindicat al salariaților TESA la CE Oltenia! Un nou sindicat al salariaților Complexului Energetic Oltenia este în curs de înființare, organizația urmând să se afilieze, ulterior, la Federația Națională Mine Energie. Liderul sindical Alin Munteanu a decis să înființeze acest sindicat la cererea salariaților TESA din compania energetică, în contextul în care, și acesta remarcase că, în urmă cu un an, la negocierile care au avut loc între sindicaliști și administrația CEO, în prezența ministrului Energiei, de la acea vreme, angajații TESA nu au fost reprezentați. Sindicatul Liber ”Alfa” este cea mai nouă organizație sindicală pe cale să fie înființată, așadar, în CEO. Deocamdată, în jur de 50 de salariați TESA și-au manifestat intenția de a se înscrie în sindicatul lui Munteanu.

Impact în Gorj: Vienescu s-a hotărât să participe la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean. Dumitru Vienescu a declarat că poate coordona unitatea medicală cu peste 1.000 de salariați: „M-am hotărât să depun dosarul pentru ocuparea funcției de manager. În momentul de față lucrez la documentația pentru întocmirea dosarului, conform anunțului de concurs, și, totodată, lucrez la întocmirea proiectului de management pentru a fi depus până pe data de 22 ianuarie. M-a determinat să i-au această decizie experiența profesională pe care am acumulat-o în mai mult de 20 de ani de activitate“, a afirmat managerul interimar.

Pandurul: Caragea a demisionat din USR și o dă în judecată pe Clotilde Armand. Fostul comandant al IPJ Gorj, Viorel Caragea, a demisionat din USR la numai o zi după ce a fost primit în partid. Anunțul a fost făcut de Uniunea Salvați România, filiala Gorj. Europarlamentarul Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, a criticat dur primirea în partid, la filiala Târgu Jiu, a fostului șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea. “Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ”polițistul lui Ponta”. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare. Această postare îi va aduce un proces europarlamentarului USR, după cum a anunțat Caragea. “Cu toate că niciuna din acuzațiile aduse în media națională nu sunt adevărate, având în vedere efervescenta creată, am decis să mă retrag din partidul USR. Cat despre doamna Clotilde Armand, pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate, mă voi adresa instantei de judecată”, a scris Caragea pe pagina de socializare.

Încă un gorjean promovat la București. Mădălin Giurcău, comisarul șef-adjunct al Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorului Gorj, a fost numit vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Decizia de numire a fost semnată de premierul Ludovic Orban pe 14 ianuarie și publicată în Monitorul Oficial. Potrivit unor surse politice, acesta ar avea susținerea ALDE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here