Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: BOMBĂ: Caragea s-a înscris în USR. Săvoiu, respins. Biroul Executiv al organizației Gorj a USR a acceptat, marți, 14 ianuarie, solicitarea fostului inspector șef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, de înscriere în partid. Forul de conducere al filialei județene a USR a decis, însă, să nu-l primească în partid pe ex-consilierul PMP, Ion Săvoiu, în prezent consilier personal al directorului general al Transloc SA. La scurt timp după ce s-a pensionat din Poliție, Caragea a candidat, ca independent, la alegerile parțiale din iunie 2017, pentru postul de primar al municipiului Târgu-Jiu și a reușit să se claseze pe locul al treilea, devansând candidații USR, PMP și ALDE.

Șoc!!! Se întâmplă în Gorj! Un primar a pus sigiliul pe postul de poliție! Situație fără precedent în județul Gorj, după ce primarul liberal al comunei Albeni, Ionuț Stan, a decis ieri să sigileze postul de poliție din localitate, supărat că acesta pur și simplu funcționează. Primarul a cerut, potrivit localnicilor șocați de situație, constituirea unei comisii locale, apoi printr-o adresă a vrut explicații de la IPJ Gorj pe motiv că poliția ocupă, dar nu ar trebui, spațiul în cauză, pentru ca, în final, să închidă sediul Poliției Albeni. La adresa edilului s-au făcut, în ultimele luni, mai multe plângeri penale, ce au fost cercetate și de polițiștii din localitate.

Pandurul: Spitalul din Târgu-Jiu, verificat la reclamația unui partid. PLUS Gorj a sesizat Curtea de Conturi cu privire la modul de cheltuire a banilor la spitalul din Târgu Jiu și a primit confirmare că va fi făcut un control. „În data de 31 octombrie 2019, ne-am asumat, în baza informațiilor apărute public din raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății întocmit în urma controlului efectuat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, că vom face sesizare la Curtea de Conturi și vom solicita verificarea modului în care au fost cheltuiți banii publici destinați sistemului medical. În urma sesizării noastre, am primit confirmare din partea Curții de Conturi că se va efectua un control în luna martie, urmând ca raportul să fie transmis și către PLUS Gorj“, arată PLUS Gorj într-un comunicat.

Gorjeanul: Darius Vâlcov, audiat pentru prima dată la procesul de la Tribunalul Gorj: ,,Dacă există Dumnezeu, va fi achitare!” Fostul consilier de stat al ex-premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a făcut, marți, primele declarații, în dosarul de la Tribunalul Gorj, în care este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Acesta a spus în fața presei că este nevinovat și ,,Dacă există Dumnezeu, va fi achitare!”. În sala de judecată însă, fostul ministru al Finanțelor a acuzat presiuni politice și presiuni din partea procurorilor asupra martorilor. Spre final, Vâlcov a mărturisit că finul său, fostul deputat Daniel Bărbulescu, l-ar fi denunțat, în 2015, la procurorii anticorupţie, de frică să nu fie încătușat.

Impact în Gorj: Finanțare pentru un bazin de înot în Târgu-Jiu. Municipiul Târgu-Jiu va beneficia de o investiție importantă. Este vorba despre un bazin de înot care va fi construit chiar în buricul târgului. Costurile se ridică la circa două milioane de euro, bani de la guvern. Primarul Municipiului Târgu-Jiu se laudă cu buna colaborare pe care o are cu noul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan. Marcel Romanescu susține că proiectul bazinului de înot se datorează în exclusivitate acestei bune relații. “Proiectul, a cărui valoare este de aproximativ 2 milioane de euro, prevede construirea unui bazin acoperit cu scop didactic, în centrul municipiului, chiar lângă noua arenă sportivă. Documentele au fost depuse de anul trecut la Ministerul Dezvoltării și așteptam doar să se emită ordinul ministrului să ne putem apuca de treabă. De remarcat buna colaborare pe care o avem cu noul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, cel care ne-a promis spre sfârșitul anului trecut că vom primi finanțarea pentru acest proiect. Îi mulțumesc domnului Ion Ștefan și sunt convins că, în acest fel, proiectele noastre se vor implementa mult mai rapid de acum înainte”, a notat, pe facebook, primarul Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here