Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Primul contracandidat al lui Romanescu! Partidul lui Ponta și Văcaru și-a desemnat candidatul la Primăria Târgu-Jiu. Gabriel Constantin Coica, un tânăr om de afaceri, a fost desemnat de Pro România candidat la funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu. Organizația condusă de deputatul Alin Văcaru este prima care-și anunță, oficial, candidatul la Primăria Târgu-Jiu, înlăturând, astfel, speculațiile cu privire la faptul că vreun nemulțumit, din cei trei potențiali candidați ai PSD, ar fi fost opțiunea Pro România, după ce social-democrații și-ar fi fixat candidatul.

Decizie în Directorat! Economia la fondul de salarii pentru angajații CEO se dă pe 15 ianuarie. Directoratul Complexului Energetic Oltenia, întrunit în ședință joi, a stabili că odată cu chenzina a două aferentă lunii decembrie să fie virată și economia la fondul de salarii pentru angajații companiei. Este vorba despre data de 15 ianuarie. Economia la fondul de salarii înseamnă, în acest an, 595 de lei brut, respectiv 384 de lei net.

Impact în Gorj: Ion Săvoiu, noul consilier al directorului Transloc. Consilierul local Ion Săvoiu a fost numit consilier al directorului general al societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Mihai Paraschiv. ”Plaja de sarcini va fi foarte largă: de la parte tehnică, economică, juridică, tot ce poate fi benefic societății Transloc, din experiența domnului Săvoiu de până acum. A locuit și muncit mai mult timp în Italia și știe cum se desfășoară activitatea de transport public de călători acolo și sper să punem împreună în practică ideile pe care le am expus în scrisoare de intenție atunci când am hotărât să ocupe acest post” a declarat Paraschiv.

Pandurul: Ajutorul de salvare a CEO se transformă în ajutor de restructurare. Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, vine cu noi lămuriri privind Memorandumul semnat de Guvern pentru sprijinirea companiei. Documentul ajută compania energetică să obțină creditul în valoare de 1,2 miliarde de lei, bani care se vor transforma peste o jumătate de an într-un ajutor de restructurare. Până în 2025, compania trebuie să încheie programul de decarbonare la care s-a angajat în acest Memorandum. “Memorandumul a fost aprobat în Guvern. A avut două teme. Tema unu, se acordă un aviz de principiu privind posibilitatea acordării unui împrumut pentru 1,2 miliarde de lei societății noastre sub forma unui ajutor de salvare și al doilea punct – aprobarea transmiterii documentației de prenotificare și notificare către Comisia Europeană a propunerii României de ajutor de salvare, urmând ca în termen de șase luni de la acordare, dacă noi nu rambursăm această sumă de bani, acest plan de salvare se transformă într-un ajutor de restructurare pentru care Ministerul Economiei va notifica Comisia Europeană în vederea obținerii unui ajutor de stat pentru restructurare”, a declarat Boza, la un post local de televiziune.

Gorjeanul: Despăgubiri incerte după confirmarea pestei porcine din fondul de vânătoare al lui Iordache. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj a primit, de la Bucureşti, în cursul zilei de miercuri rezultatele probelor trimise spre analiză de la fondul de vânătoare ce aparţine omului de afaceri Ion Iordache. Probele sunt pozitive privind pesta porcină africană. Trei porci mistreţi au fost găsiţi morţi pe fondul de vânătoare, la începutul acestui an. Spre deosebire de gospodăriile gorjenilor unde porcii au fost sacrificaţi iar statul a acordat despăgubiri, în acest caz, cel mai probabil, nu vor fi acordate despăgubiri. Porcii mistreţi de pe fondul de vânătoare din sudul judeţului vor fi împușcați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here