Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Câți bani vor primi în plus angajații CE Oltenia. Comisia mixtă administrație-sindicate, întrunită sâmbătă, 21 decembrie, a decis că fiecare salariat al Complexului Energetic Oltenia va primi, din rezerva la fondul de salarii, o sumă de 595 de lei. Mai precis, o sumă netă de 348 lei/salariat. „Având în vedere cheltuielile cu personalul la 11 luni, pentru anul 2019 se estimează o economie la fondul de salarii aprobat prin Bugetul de venituri și cheltuieli în sumă brută de 7.624.585 de lei. Economia la fondul de salarii estimată anterior reprezintă o sumă brută de aproximativ 595 lei, aproximativ 348 lei net, și va fi distribuită fiecărui salariat cu CIM/acord în ființă în luna decembrie 2019 (inclusiv salariaților aflați în incapacitate temporară de muncă), proporțional cu numărul de luni lucrate în cursul anului. Se consideră lună lucrată, luna în care salariatul a înregistrat cel puțin un post lucrat/nelucrat și plătit (concediu de odihnă, concediu medical, evenimente familiale deosebite etc)”, se arată în documentul parafat de comisia mixtă administrație-sindicate.

Pandurul: Un incendiu s-a produs duminică la o carieră minieră a Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de Cariera Pinoasa, acolo unde a luat foc o bandă de cărbune. Potrivit celor prezenți la fața locului, banda de cauciuc a ars pe o lungime de 30 de metri. Incendiul nu a fost observat repede din cauză că era ceață. Un echipaj de pompieri a intervenit pentru stingerea focului. Din primele informații, incendiul a izbucnit de la o rolă inferioară.

„Florin Cârciumaru nu va fi cap de listă la alegeri”. Senatorul Florin Cârciumaru ar putea fi tras pe linie moartă. Prevede asta Ion Rușeț, de la PMP, și își întărește „premoniția” cu imaginea de la ultima conferință de presă a liderilor PSD Gorj în care parlamentarul a fost pus la colțul mesei în fața jurnaliștilor. Rușeț consideră că acesta este doar un semn că senatorul nu se va mai regăsi pe primul loc la următoarele alegeri.

Impact în Gorj: Investiție de aproape un milion de dolari la Edilitara. Societatea de gospodărie a Consiliu Local Târgu-Jiu, Edilitara Public, va beneficia de o sumă de peste 3,8 milioane de lei noi pentru achiziționarea de utilaje moderne pentru asigurarea curățeniei în oraș. Este cea mai importantă sumă alocată în ultimii ani pentru investiții. Alocarea fondurilor s-a făcut prin hotărâre a Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, care aprobat, în ședința de la sfârșitul săptămânii trecute, majorarea capitalului societății. ”Banii vor fi folosiți pentru dotări la unitatea noastră. Am înaintat o listă către Consiliul Local. O să achiziționăm două mașini de măturat mecanic, o basculantă dotată cu sărăriță și cu lamă, un buldo-excavator și o autoutilitară, pentru salubritate, pentru a înlocui din tractoarele pe care le avem în funcțiune în momentul de față. La data livrării sumelor în contul Edilitara se va organiza licitația și sperăm ca până la data de 1 aprilie aceste utilaje să intre în funcțiune“, a spus Alexandru Zaharia, directorul Edilitara Public.

Gorj Domino: Salariații de la Expert Petroleum, lăsați fără cabinet medical! Peste 500 de angajații ai firmei Expert Petroleum sunt afectați de refuzul reprezentantului autorității locale, mai precis al edilului Radu Constantin din Țicleni, de a reînnoi contractul de închiriere a spațiului ocupat de firma Medicover SRL din capitală, ce deține un cabinet medical din 2011 în localitate. La acest cabinet erau controlați periodic angajații Expert Petroleum, dar, și o parte din populația din oraș. Reprezentanții firmei din capitală nu își explică atitudinea bruscă a primarului, în condițiile în care chiria este plătită la zi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here