Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Minerii și energeticienii din CEO, supărați pe liderii SMEO și Univers plecați „la relaxare” la Sinaia: „Să nu-i deranjați, când se întorc vă vor aduce gogoși calde!”. Energeticienii de la Ișalnița au devoalat, pe Facebook, faptul că liderii SMEO și cei ai Federației ”Univers” se relaxează în stațiunea Sinaia, în contextul în care n-au clarificat, cu administrația CEO, situația economiei la fondul de salarii. Liderii sindicali sunt catalogați ”drept politruci în haine de sindicaliști” și sunt acuzați de cheltuirea banilor salariaților companiei energetice la schi. Adrian Marciuc, Gabriel Căldărușe, Eugen Iovan, Jan Popescu, Ion Vîlceanu și Dorinel Barbu Licurici sunt acuzați că se relaxează la Sinaia, pe banii minerilor.

Pandurul: Gorjeanul care a aruncat bancomatul în aer, reținut. Bărbatul, de 32 de ani, implicat acum două luni în spargerea unui bancomat la Polovragi, în Gorj, a fost reținut miercuri pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat marți pe suspect, iar miercuri au fost făcute două percheziții în cauză. Jaful a avut loc în noaptea de 19/20 octombrie, când hoții au distrus sistemul de închidere al bancomatului provocând o explozie și au sustras suma de 177.000 lei.

Veste proastă pentru un fost director. Dan Tănăsescu, fostul director al Direcției Agricole Gorj, primește o vestă proastă în pragul Crăciunului. Acesta nu scapă de controlul judiciar pe cauțiune în dosarul în care a fost condamnat, în primă instanță, pentru luare de mită. „Menţine măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune faţă de inculpatul Tănăsescu Dan, ca fiind legală și temeinică. Definitivă”, potrivit deciziei din 18 decembrie a Curții de Apel Craiova. Cât timp se află sub control judiciar, Tănăsescu trebuie să respecte anumite obligații. În primul rând, el va trebui să se prezinte la poliție, de câteva ori pe săptămână, pentru a semna „condica” de control judiciar.

Gorjeanul: CE Oltenia închiriază mașini cu șofer pentru 15 milioane de lei. Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie peste 15 milioane de lei pentru închirierea de autovehicule transport mixt (persoane și materiale) cu șofer pentru EMC Roșia- Rovinari și EMC Motru. Acordul-cadru va avea o durată de 24 de luni și a fost împărțit în 9 loturi, în cazul EMC Roșia-Rovinari. Este nevoie de 22 de asemenea autovehicule pentru carierele Tismana, Pinoasa, Peșteana, Roșia și Secția Mentenanță din Rovinari, pentru care compania oferă peste 9,8 milioane de lei fără TVA. În schimb, pentru carierele Roșiuța, Lupoaia și Husnicioara sunt necesare 13 vehicule. Contractul a fost împărțit în cinci loturi, iar suma pusă la bătaie este de 5,8 milioane lei, fără TVA. Licitația este una deschisă. Firmele de transport au termen limită până pe 20 ianuarie 2020 (EMC Motru) și, respectiv, 22 ianuarie (EMC Roșia-Rovinari) pentru depunerea ofertelor.

Impact în Gorj: Medic din Arabia Saudită la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Charaf Hmida, din Arabia Saudită, este noul medic specialist în radiologie și imagistică medicală de la Spitalul Județean de Urgență Gorj. Acesta a fost singurul candidat pentru postul de medic vacant la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală. A obținut 81 de puncte la proba scrisă, 100 de puncte la proba practică și 10,53 de puncte la evaluarea activității profesionale științifice. Medicul arab este căsătorit cu o tânără din Târgu Jiu. A studiat la Facultatea de Medicină din Iași și a urmat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, devenind medic specialist în radiologie imagistică medicală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here