Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Spărgătorul unui bancomat din Gorj, prins după două luni. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Gorj au reușit marți identificarea unuia dintre autorii jafului care a avut loc în octombrie la Polovragi. Este vorba de un bărbat de 32 ani din județul Gorj, implicat în furtul sumei de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi, județul Gorj, faptă comisă în noaptea de 19/20 octombrie a.c.. Prin explozie, hoții au distrus sistemul de închidere și au sustras suma de bani.

Demisie în CL Târgu Jiu: “Nu am făcut nimic. Facem figurație”. Consilierul local din Târgu Jiu, Ion Săvoiu, și-a înregistrat marți demisia din funcție. Acesta a participat în cursul zilei la o emisiune la Radio Infinit, în urma căreia a luat decizia să plece din Consiliul Local. “Nu am făcut nimic. La ce dracu stăm acolo? Facem figurație”, a spus Ion Săvoiu. Acesta a fost ales acum trei ani și jumătate pe lista PMP, după care a fost exclus din partid, cu care se află acum în proces. Ar fi putut rămâne consilier până la finalul mandatului, dar a ajuns la concluzia că nu are rost să stea între niște oameni al căror scop pare a fi acela de a bloca orașul, nu de a-l dezvolta.

Gorj Domino: Tovărășia PNL! Iată cine sunt noii administratori ai Minprest! Adunarea Generală a Acționarilor a societății Minprest Serv SA, la care Complexul Energetic Oltenia deține 95% din acțiuni, a decis, marți, 17 decembrie a.c., componența noului Consiliu de Administrație, după ce foștilor administratori le-au expirat mandatele. Acționarii au fost puși în postura de a numi în posturile de administratori 5 liberali: Sorin Chircu și Robert Ciocioi, vicepreședinți ai PNL Gorj, Ion Dragu, secretar general adjunct al organizației județene a PNL, Bogdan Bejinaru, secretar general al filialei municipale PNL Tg-Jiu și Sebastian Brânzan. Potrivit unor surse, numirile s-au făcut pe baza unor liste venite de la PNL Gorj.

Gorjeanul: Spor de condiții vătămătoare, încasat ilegal de primarul și viceprimarul de Berlești! Curtea de Conturi a depistat nereguli crase la primăria condusă de Berlescu. Controlul Curții de Conturi-Camera de Conturi Gorj, desfășurat în luna noiembrie 2018, la Primăria Berlești, pentru anul financiar 2017, a scos în evidență o serie de nereguli și chiar un prejudiciu adus instituției publice locale. Verificatorii au stabilit că primarul Iulian Berlescu și vicele Matei au încasat ilegal spor de condiții vătămătoare în sumă de 13.100 de lei, ce reprezintă abateri de la lege. De altfel, pentru însușirea ilegală a acestui spor, edilul liberal s-a ales cu un dosar penal, aflat în cercetare la Poliția Stoina, încă din 2018.

Impact în Gorj: Fostul și actualul director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare Gorj, în vizorul DNA. Florin Gorcea, fostul director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj, în prezent medic veterinar în Piața Centrală din Târgu Jiu, precum și actualul director executiv adjunct, Robert Spânu, se află în vizorul DNA Craiova. Cei doi au fost chemați să dea declarații în fața unui polițist judiciar. Potrivit unor informații din rândul anchetatorilor, faptele care fac obiectul dosarului penal vizează un control făcut de cei doi la hala de carne din Piața Centrală, precum și o serie de interceptări ale unor convorbiri telefonice purtate cu un om de afaceri care desfășoară o activitate comercială în hală. De asemenea, Gorcea ar mai fi verificat cu privire la eliberarea fără drept a unui document către un apicultor din comuna Crușeț, care a suferit, anul trecut, o condamnare pentru fraudă din fondurile APIA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here