Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Pârvulescu a fost reales în fruntea FNME. Dumitru Pârvulescu a obținut un nou mandat în fruntea Federației Naționale Mine Energie (FNME), în urma congresului care a avut loc ieri în stațiunea Băile Olănești. Acesta obținut 114 voturi, față de 30 câte a obținut contracandidatul său, Nelu Roșca, lider de sindicat în zona Motru. La congres au fost prezenți Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa, precum și Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia. Dumitru Pârvulescu a precizat că va lupta în continuare pentru a menține unitatea în cadrul mișcării sindicale.

Gorjeanul: Agitație la CE Oltenia. Discuții înainte de Crăciun pe tema economiei la fondul de salarii. Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au anunțat că economia la fondul de salarii pentru 2019 va fi distribuită în mod egal tuturor salariaților. Situația va fi discutată înainte de Crăciun și abia atunci se va afla câți bani vor primi angajații în plus la salariu. În plus, șefii companiei spun că sumele vehiculate în presa locală nu sunt reale. „Nu știu cine a scos în presă suma de 133 de lei, atât timp cât procesul de închidere financiară pe anul 2019 încă nu a început. Sunt persoane ce vorbesc în spațiul virtual, ce nu au informațiile necesare, însă își permit să agite spiritele în societate. Am respectat prevederile CCM, am plătit salariile la timp, voucherele la timp, primele la timp, nu au fost probleme, chiar dacă uneori ne-a fost greu. Trebuie să înțelegem că astfel de acțiuni nu fac bine acestei companii”, a transmis Sorin Boza, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Pandurul: Moțiunea anti-Cîțu a întârziat semnarea Memorandumului pentru CE Oltenia. Membrii Directoratului Complexului Energetic Oltenia au fost, marți, la ministrul Economiei. Au vrut să se intereseze de soarta Memorandumului care poate ajuta compania din Gorj să rămână pe linia de plutire, dar au aflat că acesta nu a fost semnat până acum. S-a blocat la Ministerul Finanțelor. Trebuia să fie semnat de ministrul Florin Cîțu, dar moțiunea depusă împotriva sa a întârziat semnarea documentului.

Cosmin Popescu, despre o eventuală candidatură: Nu pot spune nici da, nici nu. Este incert cum va fi ales viitorul președinte al Consiliului Județean Gorj. Parlamentarii discută două variante. Alegere uninominală sau o listă de candidați din care majoritatea va alege un președinte. Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a ezitat să ofere un răspuns. „La momentul acesta, nu pot spune nici da, nici nu. Nu știm ce se întâmplă din punct de vedere juridic cu legea privind alegerea uninominală a președintelui Consiliului Județean și nu vreau să mă pronunț până când legea va rămâne sau nu în vigoare”, a spus Cosmin Popescu.

Gorj Domino: Numirea șefului DIICOT Gorj, în ședința de joi a Secției pentru Procurori. Pe ordinea de zi a ședinței de joi a Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii se află nota privind numirea procurorului Marius Daniel Nanu, în funcţia de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj. Acesta a fost delegat încă din luna octombrie să conducă Biroul Teritorial Gorj, fiind singura persoană care și-a depus candidatura. Luna trecută, Nanu a fost la un pas să rămână singurul angajat din instituție. Totul după ce Cristina Fumureanu, singurul procuror aflat în subordinea sa, a solicitat Secției pentru procurori a CSM transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, însă cererea i-a fost respinsă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here