Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Așa poate arăta MOARTEA! A intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, în timp ce făcea drifturi pe Insuliță. Dacă în Târgu-Jiu ar exista Poliție Locală și Instituția Primarului, le-ar fi dat STOP JOC tinerilor teribiliști. Un tânăr din Târgu-Jiu a intrat, sâmbătă după-amiaza, cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, în timp ce făcea drifturi pe platoul de pe Insulița Jiului. Acesta a fost la un pas de moarte, după ce stâlpul din beton s-a rupt și a căzut pe plafonul mașinii.Autoritățile locale, Primăria Târgu-Jiu și Poliția Locală Târgu-Jiu, sunt indolente și au fost lipsite de reacție în acest caz, deși un tânăr a fost pe punctul de a-și pierde viața. În urmă cu doi ani, un alt tânăr, de numai 20 de ani, a intrat în comă, după ce a căzut de pe capota unui autoturism care făcea drifturi pe Insulița Jiului, iar după o săptămână a murit. De atunci, autoritățile locale n-au făcut nimic pentru a limita posibilitatea tinerilor de a face drifturi în acel loc.

Gorjeanul: Podul HORROR, executat de firma GatMat Prod, stă să cadă! – Omul de afaceri Sucitu rămâne sub control judiciar, în dosarul podului de la Vladimir. Omul de afaceri Gheorghe Sucitu a eșuat în demersul său în justiție de a scăpa de măsura preventivă a controlului judiciar, impusă de procurori în dosarul penal în care este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu, complicitate la obținerea ilegală de fonduri și două infracțiuni de fals sub semnătură privată, prin care a obținut, ilegal, 268.758 lei, reprezentând contravaloare servicii execuție la obiectivul construire pod Biserica Andreești, comuna Vladimir, deși aceste servicii și lucrări nu au fost efectuate în totalitate, cauzându-se un prejudiciu bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Sucitu mai are o problemă, cel puțin la fel de gravă, după ce un pod executat de firma sa la Jupânești, care a costat 37 de miliarde de lei vechi, are grave deficiențe, la 5 ani de la recepție. Podul s-a șerpuit, e plin de crăpături, iar un tronson s-a deplasat, în mod evident.

Incident grav la Casa Păstrăvarului din Peștișani! Fiul viceprimarului de Țicleni, internat în spital după ce a fost lovit cu o lopată în cap și în spate! Cristian Claudiu Băran, fiul viceprimarului PSD de Țicleni, a fost victima unui incident grav petrecut sâmbătă dimineața. Acesta, împreună cu un grup numeros de prieteni, pasionați de atv-uri, s-a cazat, la final de săptămână, la Pensiunea ,,Casa Păstrăvarului” din Peștișani, ca, în dimineață zilei de sâmbătă, să izbucnească o altercație, pe fondul consumului de alcool, între doi dintre membrii găștii. Unul a cerut ajutor din afară iar șapte indivizi și-ar fi făcut apariția la pensiune. A izbucnit astfel o nouă altercație în care a căzut victimă și Băran, care a fost lovit destul de grav, cu o lopată, în cap și în spate.

Pandurul: Sindicalist CEO: Ne-au prezentat un buget de toată jena. Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia nu par deloc mulțumiți de bugetul prezentat de oficialii companiei. Mai mult, unii dintre ei se declară și mai pesimiști în ciuda planurilor directorilor de a obține profit la finalul acestui an. „Va fi tot ca anul trecut, pierdere”, a spus sindicalistul Bogdan Bejinaru. Acesta a spus, la un post local de televiziune, și ce calcule își face conducerea companiei în ceea ce privește programul de lucru al salariaților în acest an. „Bugetul care a fost prezentat de companie este de toată jena. Adică dacă anul trecut am avut cheltuieli materiale undeva la 1800 mii lei, anul acesta suntem undeva la 700 mii lei. Vă dați seama, cum ne poziționăm noi în acest an. Ne-au spus inițial că vom lucra la program de 6 zile, dar au venit să ne anunțe că lucrăm practic la foc continuu, și sâmbete și duminici, așa cum sunt termocentralele, așa va fi și pe partea de minerit”, a declarat Bejinaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here