Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Olaru a calculat numărul de pensionări de la CEO. Complexul Energetic Oltenia a făcut estimări privind numărul de salariați care se vor pensiona, după ce a intrat în vigoare în această toamnă o lege care permite pensionarea mai devreme a celor care au lucrat în condiții deosebite de muncă. Sorin Olaru, director de Resurse Umane, susține că pe estimările făcute în baza documentelor existente la dosarul de personal al fiecărui salariat, a rezultat că în jur de 1.100 de salariați se pot pensiona până la finalul anului 2021. Compania are în prezent 13.000 de angajați, dar se confruntă cu deficit pe partea de producție.
Reorganizare mascată a CE Oltenia. Președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, susține că există un plan la Complexul Energetic Oltenia de închidere a unor subunități. “Cei din administrație aruncă tot felul de subiecte în spațiul public, că nu vor închide nimic, dar vor alipi unități unele de altele, reduc activitatea și spun că nu au închis, că activitatea continuă în partea cealaltă”, a spus Roșca. Liderul sindical a anunțat că va da și exemple cu altă ocazie: “Anumite subunități vor fi trecute ca sectoare de activitate. Nu vreau să dau nume, pentru a nu stârni îngrijorare în rândul salariaților care fac parte din unitățile respective”.

Gorj Domino: Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu! Medicul Nicoleta Simona Coleașă și asistentul medical Claudia Elena Motea a fost desemnate în funcțiile de director medical, respectiv director de îngrijiri și fac parte din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Potrivit unor surse, Dumitru Vienescu rămâne în postul de manager interimar al unității medicale, până la organizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere, în timp ce situația lui Gigel Capotă este incertă, câtă vreme acesta a fost numit director financiar-contabil, însă a făcut demersuri notariale pentru a reveni pe poziția de manager.

Consultări cu ministrul Energiei! Boza chemat la București! Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu i-a convocat, joi, 5 decembrie, pe directorii companiilor energetice la o rundă de consultări, în contextul în care Guvernul României pregătește angajarea răspunderii pentru abrogarea prevederilor OUG 114. Este prima întâlnire de amploare pe care ministrul Virgil Popescu o organizează cu industriile aflate în portofoliul instituției pe care o conduce.

Impact în Gorj: Ișfan vrea să candideze la alegerile locale. Ion Ișfan, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a declarat în cadrul unei emisiuni TV, că va reveni în politică. Este înscris în PSD, dar ca simplu membru. Ișfan a spus că își dorește să candideze la alegerile locale pentru un post în Consiliul Județean sau Consiliul Local Târgu Jiu. „Anul viitor vreau să intru în politică. Îmi doresc să mă implic în alegerile locale, în cele parlamentare. Mă interesează o funcție politică la Consiliul Județean Gorj sau în Consiliul Local Târgu Jiu“, a spus Ion Ișfan.

Gorjeanul: Nu mai vrea să audă de primărie. „Susțin un alt candidat. O să-l aflați!”. Afacerea de familie, cu oi și capre, l-a costat funcția de primar pe Marian Ardeiu, fostul edil al comunei Samarinești. Acesta nu poate candida în vară pentru un nou mandat, având interdicție de la Agenția Națională de Integritate. În plus, nici nu își mai dorește, spune Ardeiu, care în prezent este consilierul primarului interimar Gheorghe Jianu. În vară, la alegerile locale, va susține un candidat tânăr. Marian Ardeiu și-a pierdut mandatul în urmă cu mai bine de un an.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here