Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Medic condamnat pentru malpraxis, propus pentru postul de manager al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu. Medicul chirurg Gheorghe Neață, consilier județean PSD și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a fost votat, luni, de 33 de medici pentru a fi desemnat manager interimar al unității medicale, până la organizarea concursului. Gheorghe Neață a mai condus spitalul în perioada 2010-2011, însă a demisionat în urma scandalului ”Tulic”, adolescenta decedată în secția ORL, iar anul trecut, când a dorit să revină în funcție, abia a obținut media 6,39. În trecut, medicul a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova, la 80.000 lei despăgubiri civile și o rentă viageră lunară de 300 de lei, către un bărbat care a rămas paralizat în urma unei intervenții chirurgicale.

Liderul de sindicat de la SGA Gorj, numit director în locul lui Călinoiu! Pasti nu renunță la postul de consilier personal. Ion Călinoiu a rămas fără funcția de director a Serviciului de Gospodărie Comunală Gorj, după ce i-a expirat contractul, iar liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu a stabilit că locul fostului ocupant al postului să revină liderului de sindicat. Alexandru Buduran este astfel noul director interimar al instituției, acesta fiind nu numai lider sindical ci și informatician al instituției. Călinoiu a rămas momentan în SGA, dar se vehiculează că și-ar dori înapoi postul de consilier personal al președintelui Consiliului Județean Gorj din care nu se mișcă Cristian Toader Pasti.

Gorj Domino: Zeci de târgujieni, în instanță pentru terenurile de la CET! Erorile Primăriei Târgu-Jiu, demontate în instanță. În jur de 20 de cetățeni din Romanești, cartier al municipiului Târgu-Jiu, luptă în instanță, de ani de zile, pentru reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenurile din incinta fostului CET. Trei dintre ei au avut câștig de cauză. Unul este Valerică Barbulea, fostul reprezentant al Agenției Domeniilor Statului Gorj, care a reușit să obțină reconstituirea dreptului de proprietate pentru un teren situat chiar în apropierea coșului de fum de la CET. Amplasamentul terenului, conform actelor de proprietate, este chiar în incinta fostei centrale, iar acum proprietarul așteaptă de la autoritățile municipale eliberarea titlului de proprietate.

Boza a sărbătorit 1 Decembrie în comuna lui Bălăcescu și Olaru. Șeful Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a participat, duminică, la manifestările din comuna Drăguțești prilejuite de Ziua Națională. Boza este cetățean de onoare al localității în care domiciliază și colegul său din Directorat, Ovidiu Bălăcescu, dar și șeful de Resurse Umane al CEO, Sorin Olaru, și ei prezenți la manifestări. De altfel, în Drăguțești la monumentul eroilor au fost prezenți și directorii Medserv Min și Minprest, ambele subunități ale CE Oltenia.

Pandurul: Romanescu, despre licitația pentru centură: A fost anulată! Licitația pentru continuarea lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu ar fi fost anulată. Susține acest lucru primarul Marcel Romanescu. Edilul a transmis că are această informație de la Ministerul Transporturilor. Pe portalul de achiziții publice, licitația apare ca fiind în desfășurare, dar și că oferta tehnică și cea financiară sunt în analiză până pe 23 ianuarie anul viitor. ”Am fost la Ministerul Transporturilor să discut despre finalizarea centurii orașului și despre pasajele la calea ferată din municipiu. M-au așteptat câteva surprize de proporții, care nu fac decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, haosul și minciunile în care ne-au ținut cei de la PSD în toți acești ani”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Impact în Gorj: Pensiunile și hotelurile din stațiunea Rânca ar putea rămâne fără apă în această iarnă. Anunțul a fost făcut chiar de către operatorul de apă și canal Aparegio, care a preluat efectiv rețeaua din Rânca în toamna acestui an. Situația se datorează stării defectuoase a sistemului de alimentare cu apă dar și cantităților mici de precipitații din acest an. Astfel, întreruperea alimentării cu apă va fi inevitabilă. Reprezentanții Aparegio îi sfătuiesc pe patronii de spații de cazare să își facă provizii de apă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here